Scutece textile » Baby Nest
perna alaptare; modele perna alaptare; perna alaptat; perna alaptare iasi; perna alaptare; perna bebelusi; perna alaptare; perna pentru alaptare; perna pentru alaptare bebe; perna pentru alaptat; perna pentru alaptare med

Perna Baby Nest

Perna pentru alaptare; tipuri si modele de perna alaptare

Perna alaptare îmbină perfect atat rolul de pernă pentru alăptare bebe, cat şi rolul de pernă pentru sarcină . De aceea, dacă eşti în ultimul semestru şi până acum nu ai avut probleme deosebite legate de somn, acum modelul de perna Cornuleţ este ideală pentru tine! De asemenea, perna alaptare poate fi folosită şi ca suport pentru bebeluş. Doar leagă capetele pernei, pune o păturică şi obţii un execent culcuş pentru copil.

Perna alaptare; caracteristici si beneficii

Pernele oferite in cadrul magazinului nostru prezinta un set de beneficii si avantaje ce ajuta la asigurarea unui confort sporit in timpul alaptarii, atat pentru mama cat mai ales pentru bebelus. Cele doua tipuri de perne sunt universale, ceea ce inseamna ca pot fi folosite atat pentru alaptare cat si pe perioada sarcinei, acestea oferind un somn linistit si lipsit de dureri sau discomfort.

Perna alaptare model Cornulet

Cel mai popular model de perna alaptare este modelul Cornulet, model ce dispune de umplutura siliconizată hipoalergica poliester 100%, de tip biluţe, marca SuperBall®. Fata de perna este detasabila si e realizata din bumbac satinat, de calitate superioara; De asemean, acest model de perna alaptare dispune de doua snururi ce pot fi legate, pentru a facilita utilizarea pernei in variate pozitii, precum culcus pentru bebelus; fata de perna prezinta si un fermoar care permite desfatarea si schimbarea fetei de perna.

Perna alaptare model Bastonas

Continutul modelului de perna alaptare de tip bastonas este hipoalergenic, fiind certificat OEKO-TEX® 100 (certificare ce asigura lipsa mirosurilor neplăcute, a bacteriilor sau alergenilor). La fel ca si in cazul modelelor de perna alaptare Cornulet, fetele de perna ale modelelor Bastonas sunt realizate 100% din bumbac de calitate superioara.

Datorita atat certificarilor de catre experti, cat si aprecierile clinetilor nostri, va recomandam cu incredere sa folositi oricare dintre cele doua modele de perna alaptare, atat in timpul sarcinii cat si pentru alaptarea bebelusului dupa nastere.