Scutece textile » Aprecieri de la clienti

Aprecieri de la clienţi

Pareri, aprecieri, poze si multumiri de la clientii nostri

Aceast magazin s-a născut din propria experienţă şi din dorinţa de a oferi soluţia găsită de noi tuturor mamelor care trec prin ce-am trecut şi noi, care vor sa le ofere celor mici doar zambete, confort şi bucurie. Am adunat o mulţime de clienti, am mulţumit o mulţime de bebeluşi şi am bucurat o mulţime de mamici. Iar cateva dintre ele au vrut să împartaşeasca şi cu noi părerile referitoare la produsele cumpărate de pe magazinul nostru, şi cum le-au fost acestea de ajutor.

Accesaţi oricare dintre paginile de alaturi pentru a vedea toate aprecierile clienţilor noştri, distribuite în funcţie de categoria de produse cumpărate.

Pareri si mesaje de la clienti, in functie de categoria de produs

Cele mai recente mesaje
Aprecierile si mesajele de multumire cele mai recente

catalina_chingaru_scutec_textil_blend

Nu mai trec în veci la scutecele de unică folosință!

Cred că am descoperit roata! De dimineață i-am pus scutecul textil şi până la ora 15 nu a trebuit să-l spăl (nu a făcut caca şi nici nu s-a iritat!!!!). L-am schimbat doar de pipi acum 15 minute. Dacă va fi aşa zilnic, apăi nu mai trec în veci la scutecele de unică folosință! Multumesc Scutecele.ro!

Cătălina, Bragadiru (Ilfov)

2016-09-08T07:15:01+00:00

Cătălina, Bragadiru (Ilfov)

catalina_chingaru_scutec_textil_blend
Nu mai trec în veci la scutecele de unică folosință! Cred că am descoperit roata! De dimineață i-am pus scutecul textil şi până la ora 15 nu a trebuit să-l spăl (nu a făcut caca şi nici nu s-a iritat!!!!). L-am schimbat doar de pipi acum 15 minute. Dacă va fi aşa zilnic, apăi nu mai trec în veci la scutecele de unică folosință! Multumesc Scutecele.ro!
vlad1

Sa ma întorc la Pampers? CLAR NU!!!

Sunt foarte moi, sunt plăcute la atingere, pielea este uscată, materialul de la interior lasă umezeala să treacă doar într-un singur sens - dinspre copil spre insert. Pielea nu se înfierbântă ca la cele de unică folosinţă. Calculând pe termen lung valoarea scutecelor, sunt mult mai ieftine. La 15 scutece noi spălăm cam o dată la 3 zile. În final, m-aş întoarce la Pampers? CLAR NU!!! (...)

Georgiana-Florina, Iaşi

2016-09-08T07:15:08+00:00

Georgiana-Florina, Iaşi

vlad1
Sa ma întorc la Pampers? CLAR NU!!! Sunt foarte moi, sunt plăcute la atingere, pielea este uscată, materialul de la interior lasă umezeala să treacă doar într-un singur sens - dinspre copil spre insert. Pielea nu se înfierbântă ca la cele de unică folosinţă. Calculând pe termen lung valoarea scutecelor, sunt mult mai ieftine. La 15 scutece noi spălăm cam o dată la 3 zile. În final, m-aş întoarce la Pampers? CLAR NU!!! (...)
dscn1529

Am primit scutecele, sunt super faine !


Am primit scutecele, sunt super faine! pot să concureze cu orice marcă mare de scutece. Când mai primiţi, vreau încă un fitted şi două cu buzunar. Mulţumesc mult!

Csilla, Miercurea Ciuc

2016-09-08T07:15:08+00:00

Csilla, Miercurea Ciuc

dscn1529
Am primit scutecele, sunt super faine ! Am primit scutecele, sunt super faine! pot să concureze cu orice marcă mare de scutece. Când mai primiţi, vreau încă un fitted şi două cu buzunar. Mulţumesc mult!
daniela_capatana

Chiar și soțul mi-a spus că a fost o investiție bună


Nap Bag-ul i-a plăcut din prima clipă lui Andrei, băiețelul meu de 6 luni. De cum l-am așezat în el a fost foarte încântat și mi-a zâmbit larg. Am făcut o plimbare lungă în parc și l-am alăptat în el discret și fără nicio problemă. Chiar și soțul, care era mai neîncrezător la început, mi-a spus că a fost o investiție bună și că se vede că-i place lui Andrei să fie dus așa. Ca să nu mai vorbim că spatele și brațele nu m-au mai durut deloc!

Daniela, București

2016-09-08T07:15:01+00:00

Daniela, București

daniela_capatana
Chiar și soțul mi-a spus că a fost o investiție bună Nap Bag-ul i-a plăcut din prima clipă lui Andrei, băiețelul meu de 6 luni. De cum l-am așezat în el a fost foarte încântat și mi-a zâmbit larg. Am făcut o plimbare lungă în parc și l-am alăptat în el discret și fără nicio problemă. Chiar și soțul, care era mai neîncrezător la început, mi-a spus că a fost o investiție bună și că se vede că-i place lui Andrei să fie dus așa. Ca să nu mai vorbim că spatele și brațele nu m-au mai durut deloc!
969003_334565053338462_787843694_n

Asigură poziţia ideală pentru bebeluşi!


Ce mi-a plăcut din prima la acest purtător a fost că are puntea lată ceea ce înseamnă că asigură poziţia ideală din punct de vedere ortopedic pentru bebeluşi, acea poziţie broscuţă, cu picioarele în M. Greutatea ei a fost distribuită bine şi pe umeri şi pe mijloc, asemeni unui rucsac.

Ludmila, Timişoara

2016-09-08T07:15:08+00:00

Ludmila, Timişoara

969003_334565053338462_787843694_n
Asigură poziţia ideală pentru bebeluşi! Ce mi-a plăcut din prima la acest purtător a fost că are puntea lată ceea ce înseamnă că asigură poziţia ideală din punct de vedere ortopedic pentru bebeluşi, acea poziţie broscuţă, cu picioarele în M. Greutatea ei a fost distribuită bine şi pe umeri şi pe mijloc, asemeni unui rucsac.
_denisa_wrap_elastic_bucuresti

A fost dragoste la prima purtare


Mulțumim mult pentru wrap! A fost dragoste la prima purtare între puiuța mea de 1 săptămână și 2 zile și wrapul by Bagy! Toate cele bune!

Denisa, București

2016-09-08T07:15:08+00:00

Denisa, București

_denisa_wrap_elastic_bucuresti
A fost dragoste la prima purtare Mulțumim mult pentru wrap! A fost dragoste la prima purtare între puiuța mea de 1 săptămână și 2 zile și wrapul by Bagy! Toate cele bune!