Scutece textile » Livrare şi plată

Livrare si plata

Modalităţile disponibile de livrare a produselor şi plată

Expedierea standard a produselor se face prin FAN Courier sau prin Poșta Română. Vom expedia coletele și prin alt curier, atunci când clientul solicită acest lucru în mod expres. In Iași puteți ridica personal produsele, în acest caz tariful fiind zero.

De asemenea, putem expedia pachete și în alte țări.

Prin Fan Courier:

  • Pachetul ajunge în mod normal a doua zi de la expediere.
  • Curierul vine acasă sau la serviciul dumneavoastră.
  • Dacă sunt kilometri suplimentari până la localitatea dumneavoastră, pentru a nu plăti un cost exagerat puteți opta pentru ridicarea de la sediu.
  • Plata se face direct la curier în momentul înmânării pachetului.

Prin Poșta Română:

  • Pachetul ajunge în mod normal în 3 zile lucrătoare. Dacă este urgent contactați-ne și vom găsi soluții.
  • Coletul trebuie ridicat de la poștă, nu vine acasă. Dacă nu vă puteți deplasa dumneavoastră personal, gândiți-vă la altă persoană care ar putea merge. În acest caz, pachetul trebuie expediat pe numele persoanei respective. Este important să ne furnizați numele complet și adresa așa cum apare în buletin/cartea de identitate.
  • Dacă nu sunteți în localitatea de reședință sau nu aveți în buletin adresa la care locuiți de fapt, putem expedia pachetul și la Post Restant, la oficiul postal care vă este cel mai apropiat, cu condiția plății în avans. În acest caz va trebui să mergeți dumneavoastră la poștă după aproximativ 3 zile și să cereți pachetul, deoarece nu veți primi aviz/înștiințare.
  • Dacă ați optat pentru plata ramburs, veți achita costul produselor și al transportului la Poștă în momentul ridicării pachetului. Dacă ați plătit deja în avans, nu veți mai avea nimic de plată.

Prin ridicare directa (disponibil doar in Iasi)

Daca sunteti in Iași puteți ridica personal produsele, în acest caz tariful fiind zero lei. Odata cu ridicarea produselor si efectuara platii puteti si testa produsul respectiv, sau alte produse la alegere.

 

Modalităţi de plată

1. Prin ramburs, la ridicarea coletului de la Poştă sau de la Fan Curier (cash). La ridicarea coletului de la Poștă sau de la curier veți achita contravaloarea produselor comandate (plus taxele de expediere), suma fiind exact cea care vă este confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

2. Cash (modalitate disponibila doar in Iasi, cu ridicarea directa a produselor). De asemenea puteti testa produsele odata cu realizarea platii, sau oricare alte produse disponibile in magazin.

3. In avans prin depunere de numerar (cash) la ghişeul Băncii Transilvania, doar cu buletinul

4. In avans prin transfer bancar cu OP sau transfer online din contul dvs, în cont la Banca Transilvania (banca dumneavoastră vă va lua şi un comision pentru tranzacţie)

Plata prin transfer bancar sau depunere se face doar în baza facturii proforme emise de Scutecele.ro, în urma confirmarii online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății. Transferul bancar se face cu OP (ordin de plată) sau prin internet banking, din contul dumneavoastră bancar. Depunerea de numerar se face direct la ghișeul Băncii Transilvania, doar cu buletinul, fără a mai plăti taxe sau comision.

Datele contului:
VASILESCU LUCILIA I.I.
RO50 BTRL RONC RT02 7427 1301 BANCA TRANSILVANIA