Scutece textile » Marsupiu Ergonomic cu 2 fete – pret marsupiu ergonomic; SSC marsupiu egnonomic Iasi; avantaje marsupiu ergonomic SSC
marsupiu ergonomic; pret marsupiu ergonomic; marsupiu ergonomic iasi; marsupiu ergonomic; marsupiu bebe; marsupiu ergonomic iasi; marsupiu SSC iasi

Marsupiu Ergonomic (SSC) cu 2 feţe

Sisteme port bebe de tip marsupiu ergonomic (ssc bebe), modele cu 2 feţe (purtabile faţă/verso)

Sistemele de purtare de tip marsupiu ergonomic cu 2 fete prezintă un avantaj în plus faţă de cele universale, acela fiind că produsul dispune de două fete diferite, interior-exterior, oferind diversitate în modul de purtare. Aceste modele de marsupiu ergonomic păstrează aceleazi beneficii că şi modelele universale, oferind atât mamei că şi copilului o poziţie sănătoasă şi confortabilă în timpul purtării.

maria_diana_ilie_-_crop

E frumos, practic, chiar indispensabil uneori

Mulțumesc pentru minunatul SSC comandat de la voi. E frumos, practic, chiar indispensabil uneori, și unde mai pui că bebica poate lua și masa în oraș în timp ce mami face cumpărături. ;) Îmi place că are și acel buzunărel pentru mami, și aerisire pe timp de vară pentru bebe, iar prețul e super. Zile frumoase!

Maria-Diana - București

2016-09-08T07:14:44+00:00

Maria-Diana - București

maria_diana_ilie_-_crop
969003_334565053338462_787843694_n

Asigură poziţia ideală pentru bebeluşi!

Ce mi-a plăcut din prima la acest purtător a fost că are puntea lată ceea ce înseamnă că asigură poziţia ideală din punct de vedere ortopedic pentru bebeluşi, acea poziţie broscuţă, cu picioarele în M. Fetiţa mea are 2 ani si 10 luni, deci e deja măricică, are picioare lungi, însă a stat foarte bine în Nap Bag, deşi precum se vede şi în poze la vârsta asta puntea nu îi mai ajunge până sub genunchi. Greutatea ei a fost distribuită bine şi pe umeri şi pe mijloc, asemeni unui rucsac.

Ludmila, Timişoara

2016-09-08T07:14:52+00:00

Ludmila, Timişoara

969003_334565053338462_787843694_n

Marsupiu Ergonomic Clasic
modele de marsupiu ergonomic clasic, cu structura si desing simplu, monocrom

Recomandate – Marsupiu ergonomic cu 2 fețe

Marsupiu Ergonomic; avantajele modelelor cu 2 feţe

Sistemele de purtare de tip marsupiu ergonomic cu 2 feţe oferă un set extins de avantaje şi beneficii, atât mamei purtătoare cât mai ales bebeluşului. În principal, acestea sunt concentrate în trei arii principale, Începem cu cel estetic şi funcţional (de unde şi numele), acestea fiind purtabile pe ambele feţe (faţă/verso) şi putând fi asortate cu multe ţinute. În aceaşi timp, modelele cu 2 fete păstrează toate reglajele şi ajustările standard pe care le au toate sistemele de tip marsupiu ergonomic de la Bagy (ajustararea bretelelor, a centurii, etc).

Marsupiu ergonomic (SSC) cu 2 feţe: grija pentru amandoi

Toate marsupiile ergonomice (ssc – soft structured carrier) de la Bagy, inclusiv modelele cu 2 feţe, au avantajul de a „avea grijă” şi de cel care foloseşte şi poartă marsupiul, protejând coloana acestuia/acesteia prin distribuirea greutăţii pe mai multe categorii de muşchi (făcând purtarea copilului mult mai uşoară).

Însă în primul rând sunt avantajele pentru sănătatea şi dezvoltarea corectă a celui mic. Un marsupiu ergonomic asigura o poziţie corectă bebeluşului în timpul purtării, poziţie recomandată şi de medicul ortoped, deoarece previne apariţia deformărilor la nivelul sistemului osos şi a musculaturii rezultate din purtarea neadecvată.

Marsupiu ergonomic (SSC): te scapa de griji

O astfel de problema comună ce este evitată cu ajutorul folosirii unui marsupiu ergonomic este deformarea articulaţiilor sodurilor bebeluşului, problema pe care sistemele port bebe de tip marsupiu ergonomic (universale sau cu 2 feţe) o previne prin formă şi structura punţii, acestea fiind de aşa natură încât poziţia picioruşelor să fie menţinută în formă „M” pe parcursul purtării, poziţie naturală pentru copii sub 3 ani. Acesta e numai un exemplu, sistemele de tip marsupiu ergonomic protejând coloana, oferindui o poziţie naturală în mod gradual, pe măsură ce se bebeluşul se dezvoltă (coloana în formă de C când e foarte mic, după care îndreptarea acesteia în mod gradual), susţinând în acelaşi timp muşchii gâtului şi ai capului.

Datorită acestora şi multor altor motive şi avantaje, recomandăm cu încredere marsupiile ergonomice by Bagy, fie că e vorba de modelele de marsupiu ergonomic cu 2 feţe sau cele universale.