Scutece textile » Modalitati de plata

Modalitati de plata

Lista modalitatilor de plata

Prin ramburs

la ridicarea coletului de la Poştă sau de la Fan Curier (cash). La ridicarea coletului de la Poștă sau de la curier veți achita contravaloarea produselor comandate (plus taxele de expediere), suma fiind exact cea care vă este confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

Direct/cash (numai in Iasi)

Modalitate disponibila doar in Iasi, cu ridicarea directa a produselor. De asemenea puteti testa produsele odata cu realizarea platii, sau oricare alte produse disponibile in magazin.

Depunere de numerar (in avans)

Prin plata cash la ghişeul Băncii Transilvania, doar cu buletinul, in contul mentionat mai jos

Transfer bancar (in avans)

Plata cu OP sau transfer online din contul dvs, în cont la Banca Transilvania (banca dumneavoastră vă va lua şi un comision pentru tranzacţie)

Plata prin transfer bancar sau depunere se face doar în baza facturii proforme emise de Scutecele.ro, în urma confirmarii online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății. Transferul bancar se face cu OP (ordin de plată) sau prin internet banking, din contul dumneavoastră bancar. Depunerea de numerar se face direct la ghișeul Băncii Transilvania, doar cu buletinul, fără a mai plăti taxe sau comision.

Datele contului:
VASILESCU LUCILIA I.I.
RO50 BTRL RONC RT02 7427 1301 BANCA TRANSILVANIA