Home » Perna gravide – pret perna gravide; perna pentru gravide; perna gravide iasi

Perna gravide

Modele de perna gravide si alaptare

Modelele de perna gravide Cornulet 3 in 1 îmbină perfect atat rolul de pernă pentru alăptare bebe, cat şi rolul de pernă pentru sarcină . Orice viitoare mamica are nevoie de un somn cat mai odihnitor, de aceea venim va venim in ajutor cu cele mai colorate (si eficiente) modele de perna gravide. Pernele Cornulet sunt perfecte pentru somn, relaxare, odihna si face ca dormitul pe o parte (recomandat in timpul sarcinii) sa fie mult mai confortabil. Dimensiunea si forma pernei permite utilizarea ei atat ca sprijin pentru burtica in timpul somnului, pentru ameliorarea durerilor de spate si asigurarea unei pozitii sigure pentru fat, cat si pentru alaptarea copilului, sau crearea unui culcus sigur unde acesta poate sta/dormi linistit. Folosind modelele de perna gravide Cornulet ai certitudinea ca atat capul, ceafa, cat si burtica si spatele vor beneficia de confort maxim.

Ce spun clientii Nostri:

1391737_10151775429624423_1702346572_n

E produsul pe care ar trebui să-l aibă orice mămică!

Sunt extrem de mulțumită de perna pentru alăptare luată de la dvs. E atât de practică și de comodă încât îmi pare rău că nu o pot lua cu mine oriunde, 🙂 însă afară avem sistemele de purtare. De ce îmi place? Pentru că are înălțimea ideală pentru ca bebe să ajungă la sân, prin urmare nu mă mai dor brațele și nici nu stau aplecată, o pot manevra ușor, ca să nu mai zic că te poți și sprijini de ea în toate felurile. Aș mai lua una-două doar așa, ca să fie in casă și pentru ceilalți membri care o "vânează" pentru confortul pe care îl oferă această pernă. 🙂 Si bebe e atât de simpatic cum stă sprijinit în ea și se joacă acolo. Sunt convinsă că și pe perioada sarcinii este extrem de practică, sper să o testăm în viitor. 😉 În concluzie, am recomandat-o deja prietenelor, e produsul pe care ar trebui să-l aibă orice mămică! E super de oferit cadou! 😉 Noi vă mulțumim!

Corina, Brașov

2016-09-08T07:15:01+00:00

Corina, Brașov

1391737_10151775429624423_1702346572_n
perna_gravide_miana

E minunată! Ar fi trebuit să o comand acum câteva luni

Mi-am amintit cât de bine e sa dormi pe spate. O folosesc pentru a dormi, pentru a sta pe canapea... practic nu mă mai desprind de ea. Mi-ar fi placut să fie mai lungă pentru a o ține și între genunchi și la spate, dar folosesc o altă pernă pe care o țin între genunchi și perna cornuleț ca suport atât pentru cap, cât și pentru spate și burtică. Ar fi trebuit să o comand acum câteva luni, dar niciodata nu e prea târziu. Poate așa o apreciez mai mult, după ce am văzut cum e să dormi cu 4-5 perne și să nu fie suficiente. 🙂 Dimensiunile actuale sunt perfecte pentru alăptare și pus bebelușul, așa cum scrie în descriere, așa că, pentru mine, e minunată! Este plină, dar flexibilă și ușor de manevrat. Prețul este foarte bun, în comparație cu tot ce am găsit în magazine. Vă mulțumesc!

Miana, Frankfurt am Main

2016-09-08T07:15:01+00:00

Miana, Frankfurt am Main

perna_gravide_miana