Scutece textile » Politica de retur

Politica de retur

Conditiile de returnare a produselor

Returnarea produselor

Conform legii, termenul în care puteți returna produsele comandate online este de 10 de zile. Dacă produsul comandat nu este ceea ce v-ați dorit îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (minus cheltuielile de transport) într-un interval de maxim 10 de zile de la data primirii pachetului.

Noi vă oferim Garanția de 30 de zile!

Astfel, aveți o lună întreagă la dispoziție pentru a vă decide dacă produsul cumpărat este ceea ce vă doriți sau nu și eventual a-l trimite înapoi pentru a-l schimba sau a vă recupera banii. Regula de mai sus se va aplica numai în cazul în care produsele sunt într-o stare perfectă, fără urme ale utilizării, cu etichetele originale și în ambalajul original. Este necesară și dovada achiziției – copia facturii.

De menționat că se va returna numai contravaloarea produsului fără cheltuielile de livrare. Garanția de retur se oferă pentru deficiențe neimputabile consumatorului, cu condiția respectării recomandărilor de utilizare și întreținere. Produsele pot fi returnate sau schimbate cu alte produse. Produsul se repară, se înlocuiește sau se oferă contravaloarea lui. Produsul returnat trebuie să indeplineasca anumite criterii:

  • Sa fie în stare perfectă, în cutia originală.
  • Cutia produsului trebuie ambalată corespunzator, altfel va fi refuzată.
  • Produsul nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, sau daca nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii.
  • Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, murdare, deteriorate sau cu urme de uzură.

Returnarea produsului se face printr-o firmă de curierat, nu prin Poșta Română. Taxa curierului pentru retur e suportată de cumparator. Termenul de 30 zile începe să curgă de la data primirii produselor. Pachetul nu se expediază cu ramburs.

În cazul exercitarii dreptului de returnare a banilor, contravaloarea comenzii se va transfera într-un cont bancar într-un interval de 30 de zile de la retur. Returnarea de produse este valabilă numai pentru persoane fizice.

In cazul reclamațiilor

În cazul unei reclamații vă rugăm sa vă adresați echipei magazinului online, cu o cerere în scris, prin email la adresa contact@scutecele.ro. Dacă sunt probleme legate de conținutul pachetului sau de factură vă rugăm să ne contactați în maxim 3 zile de la primirea coletului.

Este posibil să mai și greșim, dar ne străduim să rezolvăm și să reducem pagubele la minim. Vezi aici ce alte garanții îți mai oferim.