Scutecele.ro – Scutece textile; marsupiu bebe; scutece textile iasi; scutece textile bumbac 2019-09-04T17:31:07+00:00

Scutece textile. Avantaje ale modelelor de scutece textile

Cheltuieli mai mici si un bebe sanatos, uscat si fericit.

In primul rand, atunci cand cumperi scutece textile de la noi nu trebuie sa iti faci griji de marimi, deoarece, indiferent de model, toate scutecele textile sunt de mărime universală, deoarece pot fi regalte încât să se potriveasca atat pe un nou-născut, cat şi pe un copil de 2 sau chiar 3 ani. Din acest motiv, aceleasi scutece textile poti fi folosite la al doilea copil.

In plus, nici nu mai e nevoie sa mentionam ca sunt foarte frumoase, si ca te vei atasa de ele că de o hăinuţă drăguţă, iar vara bebelusul poate stă doar cu tricou şi scutec şi e super drăgălaş!

Scutece textile inseamna un bebe sanatos si fara iritatii

Unul dintre motivele principale de folosire a seturilor de scutece textile Iasi este cel al beneficiilor pentru pe care acestea le au pentru sănătatea bebeluşului. În primul rând trebuie menţionat faptul că, folosind scutece textile, copilul rămâne uscat şi protejat de umezeală si iritatii datorită structurii scutecelor (în cazul scutecelor cu buzunar) si datorita materialelor naturale si de calitate inalta din care acestea sunt realizate. Mai mult, aceastea lasă pielea bebeluşului să respire, un aspect esenţial ce ajută la prevenirea iritatiilor, nemaifiind nevoie să foloseşti creme.

Scutece textile inseamna economii majore

Cateva seturi de scutece textile iti pot taia in jumate cheltuielile pentru scutece (cel putin). Pe lângă avantajele pentru sănătatea bebeluşului, modelele şi tipurile de scutece textile Iasi te ajută chiar să faci economie majore şi să reduci din cheltuieli (spre deosebile de scutecele de unică folosinţă, care implică un cost pentru fiecare utilizare). gandeste-te ca un singur scutec textil inlocuieste cu usurinta intre 200 si 400 de scutece obisnuite de unica folosinta. Aşadar, chiar dacă preţul unui singur model de scutece textile Iasi este mai ridicat, acesta poate fi utilizat chiar de sute de ori, diminuand considerabil costurile.

Cele mai avantajoase scutece textile

Dintre toate tipurile de scutece textile,  modelele de scutece refolosibile cu buzunar sunt cele mai apreciate si recomandate de clientii nostri, din toate punctele de vedere şi sunt aplicabile in mai toate situaţiile, probabil si datorita faptului ca seturile de scutece textile cu buzunar sunt şi cel mai uşor de folsit. Pe scurt, oricare model de scutece textile Iasi cu buzunar constă dintr-o parte impermeabilă la exterior şi una pufoasă la interior (fleece), ce intra in contact cu bebelusul. Iar rintr-o deschizătura în material, in partea de sus a scutecului (buzunar)se introduce între cele două materiale un material absorbant (denumit insert)

Din acest motiv, bebelusul nu se irită deoarece funduletul lui nu intră în contact direct cu materialul ud, lichidul fiind absorbit de “insertul” din interior, dintre cele doua materiale. Astfel, materialul pufos il tine uscat, protejându-l de umezeală. Un alt avantaj e ca acest tip de scutece textile poate fi folosit atât pe timpul zilei, cât noaptea, eventual adaugand un insert adiţional. Nu iti fa griji, materialele din care sunt realizate aceste scutece textile Iasi confera un grad de aerisire, lasand pielea sa respire, si zona din jurul picioruselor este reglabila, asadar copilul are toata mobilitatea de care are nevoie in timpul somnului.

În plus, aceste scutece textile sunt foarte uşor de spalat, deoarece materialul fleece din interiorul scutecului, cel care intra in contact cu bebelusul, nu rămâne pătat. Inserturile folosite pot fi din diferite materiale (bumbac, bambus, microfibră) şi pot fi schimbate chiar de mai multe ori la o singură folosire a scutecului.