Scutece textile » Continut produse – Absorbante refolosibile

Posts not found

Absorbante refolosibile

caracteristici generale ale modelelor de absorbante refolosibile

Gata cu senzatia neplacută şi lipicioasă a absorbantelor de unică folosinţă! Absorbantele refolosibile vă asigură o senzaţie catifelată, aceeaşi protecţie şi în plus nu mai cheltuiţi bani în fiecare lună! Absorbantele intime refolosibile din bambus au marele avantaj al materialului natural la contactul cu pielea. Aşadar adio alergii şi candidoze sau alte chestii supărătoare.

Ca şi în cazul scutecelor textile, absorbantele refolosibile sunt lipsite de chimicale, fiind fabricate din materiale lavabile, care lasă aerul să circule şi pielea să respire. Partea care vine în contact cu pielea este din ţesătură de bambus foarte absorbantă şi moale la atingere, (pastrand aceste caracteristici chiar şi după multe spălări), iar la exterior avand un strat impermeabil.

Inchiderea se face cu două capse, astfel că absorbantul nu se va desprinde de pe chilot şi nu se va deplasa de la locul lui. Astfel, putem fi sigure de confortul absolut. Cu aceste absorbante totul este perfect sigur, iar in multe absorbantele textile absorb chiar mai bine decât cele de unică folosinţă.

Dimensiunea (lungimea) este de 22,5 cm.

2018-07-13T09:35:14+00:00