Scutece textile » Continut produse – Chilotei antrenament olita

Posts not found

Chiotei antrenament olita

Caracteristici si descriere modele chiotei antrenament olita

După o anumită vârstă, învăţarea copiilor să facă la oliţă vine ca ceva natural şi firesc. Pe măsură ce-şi câştigă independenţa vor dori tot mai mult să renunţe la scutece si să treacă la chiloţei obsişnuiţi. Fiecare părinte ştie cât de pregătit este copilul lui pentru a face această trecere. De un real ajutor în acest proces sunt aceşti chiloţei de antrenament.

Cum arată?

Sunt asemănători cu scutecele. Sunt confecţionaţi din aceleaşi materiale de calitate:

  • poliuretan laminat la exterior
  • fleece la contactul cu pielea
  • şi sunt tot cu buzunar!

Diferenţa este că în interior au un singur absorbant, dar la nevoie se mai poate adăuga unul suplimentar, şi croiul este diferit, apropiindu-se mai mult de chiloţeii obişnuiţi (sunt mai răscroiţi şi cu talia mai joasă).

Au pe lateral 2 rânduri de capse pentru închidere, însă datorită elasticului de pe talie pot fi traşi în jos şi în sus fără a le deschide.

Cum se folosesc?

Sunt foarte utili din momentul când copilaşul începe să facă la oliţă. Astfel, pentru a evita accidentele, puteţi folosi aceşti chiloţei, mai ales la ieşirile afară sau în situaţiile când nu vă permiteţi să se ude complet în caz că se scapă. Si părinţii care practică EC cu copilaşii lor i-au găsit utili datorită uşurinţei cu care se dau jos.

Avantajele faţă de alţi chiloţei de antrenament:

  • au buzunar şi mai puteţi introduce inserturi suplimentare dacă este cazul sunt impermeabili pe toată suprafaţa mărimea este reglabilă cu ajutorul capselor,
  • nu trebuie să cumpăraţi mai multe mărimi se pot deschide şi din capse pentru a-i da jos mai uşor când s-au murdărit.
  • se pot scurta (micşora) cu ajutorul capselor din faţă se pot folosi şi pe post de scutec de înot, la piscină sau la mare

Pelerina pentru alaptare este foarte utila in multe situatii si din multe motive variate, insa in principal:

  • Pentru a feri copilul de stimuli exteriori
  • Pentru ca tu să nu fii forţată să stai acasă întotdeauna la momentul alaptarii copilului
  • Pentru că alăptarea în public nu trebuie să însemne alăptare „cu public”

Pelerina este confecţionată dintr-un material uşor, ce permite trecerea aerului, iar prin arcul de la baza gâtului ai contact vizual permanent cu copilul. Breteaua de susţinere de după gât este reglabilă, iar pelerina ca atare ocupă foarte puţin loc în poşetă sau în geanta, lasand loc pentru celelalte lucruri ale bebeluşului.

2018-07-13T09:35:09+00:00