Scutece textile » Continut produse – Sling dublu (cuib) 4965

Posts not found

Sling dublu (cuib)

Caracteristici generale pentru modelele de sling dublu (cuib)

Sling-ul Cuib e un simbol al unei calde îmbrăţişări ori de câte ori purtaţi pruncii în el! Printre avantajele principale ale acestui tip de sistem port bebe se numara faptul ca este un sistem ergonomic, asadar copilul stă în poziţia lui fiziologică, naturala, cu piciorusele in forma literei M, ca şi cum ar fi ţinut de braţele părintelui care sunt înlocuite de cele două chingi late ce se întind perfect atât pe umeri cât şi sub picioruşele copilaşului.

Caracteristici si avantaje generale:

  • Este foarte lejer, adaptat pentru orice anotimp, mai ales iarna cînd purtăm ceva mai gros, cât şi vara când vrem ceva cât mai simplu de purtat ca să nu ne încingem
  • Este uşor de utilizat, fară curele de reglat, centuri sau noduri, ideal pentru persoanele mai comode sau pentru tăticii purtători.
  • Confortabil atât pentru purtător, cât şi pentru copilaş, datorită bretelelor late care fac să nu apară durerea de spate pe distanţe lungi (distribuind uniform greutatea copilului).
  • Este pe mărimi pentru a se potrivi perfect persoanei care îl utilizează.
  • In sling se alăptează uşor, brelele late mascând perfect acest lucru, oferind discreţie totală.

Mânuţele copilului pot sta atât înăuntru (când doarme), cât şi în afară atunci când doreşte să atingă sau să mângîie anumite lucruri, persoane. Sling-ul poate fi purtat ca o vestă, tunică, fără să deranjeze în momentul cînd pruncul nu este înăuntru. Copilul se poate scoate din Cuib când doarme printr-o simplă aplecare în faţă, fără a deschide scaiul (asta pentru mămicile care se tem că îşi trezesc pruncii dacă îl deschid).

Este recomandat pentru toţi copiii cu vârsta între 4-6 luni şi 18 luni, când au control asupra muşchilor spatelui, până la cca. 15 kg (pentru a nu pune o grutate foarte mare asupra purtatorului)

2018-09-20T16:05:08+00:00