Scutece textile » Cu capse sau cu scai?

Cu capse sau cu scai?

De multe ori, cand avem de ales, ne punem intrebarea: ce modalitate de inchidere a unui scutec este mai buna, cea cu capse sau cu scai? Exista avantaje si dezavantaje pentru ambele modalitati.

CAPSELE

Avantajul lor este ca sunt mai greu de deschis, astfel un copil nu va putea trage ca sa-si scoata singur scutecul (si sa murdareasca toata casa 😉 ). Dezavantajul este ca putem regla dimensiunea doar pe cateva pozitii, in functie de numarul de capse. Uneori distanta dintre 2 perechi de capse este prea mare, astfel incat pe o pozitie scutecul poate fi prea strans, iar pe urmatoarea prea larg, fara varianta de mijloc.

SCAIUL ( arici sau velcro )

Avantajul scaiului este tocmai posibilitatea de reglare mai fina a dimensiunii. Practic putem strange exact atat cat este nevoie. Dezavantajul consta in faptul ca trebuie sa avem mereu grija sa lipim scaiul in locul special (pe interiorul urechiuselor scutecului) pentru a nu agata alte hainute la spalat.

[woocommerce_products_carousel_all_in_one all_items=”200″ show_only=”” out_of_stock=”false” products=”” categories=”338″ relation=”and” tags=”” ordering=”asc” show_title=”true” show_description=”” allow_shortcodes=”false” show_price=”true” show_category=”false” show_tags=”false” show_add_to_cart_button=”true” show_more_button=”false” show_more_items_button=”false” show_featured_image=”true” image_source=”medium” image_height=”auto” image_width=”150″ items_to_show_mobiles=”2″ items_to_show_tablets=”4″ items_to_show=”4″ slide_by=”1″ stage_padding=”0″ margin=”3″ loop=”true” stop_on_hover=”true” auto_play=”true” auto_play_timeout=”1500″ auto_play_speed=”1100″ nav=”true” show_nav=”true” nav_speed=”300″ dots=”true” dots_speed=”300″ lazy_load=”false” mouse_drag=”true” mouse_wheel=”false” touch_drag=”true” easing=”linear” auto_width=”false” auto_height=”true” custom_breakpoints=””]

2018-07-13T09:35:28+00:00