Scutece textile » Igiena intima pareri
Igiena intima pareri 2018-09-12T22:06:09+00:00

Produse de igiena intima

Mesaje, pareri si aprecieri de la clientii nostri

Suntem siguri că putem să îţi oferim, pe lângă cele mai bune produse disponibile de pe piaţă, şi sfaturi care sa te ajute sa alegi cele mai potrivite solutii pentru tine si bebelusul tau. Produsele noastre ne fac mandri, pentru ca stim ca sunt  excelente. Clientii nostri cred si ei acest lucru cu tarie, pentru ca le-am schimbat viata in bine, si ei simt asta. Vedeti mai jos cateva dintre aprecierilor lor!
În cazul în care nu ştii ce culoare, ce material sau ce model să alegi, sau doreşti instrucţiuni referitoare la folosirea şi întreţinerea produselor, îţi oferim cu drag consiliere si indrumare gratuită (click aici)

Absorbante refolosibile
pareri si aprecieri ale clientilor nostri

Mă simt ca și cum nu aș purta nimic în afara de lenjerie.

Despre absorbante pot spune că sunt grozave. Le-am încercat în a doua săptămână după naștere și îmi pare rău că am numai două. Se spală bine, dar cel mai important pentru mine e faptul că oferă o senzație de libertate cum n-am mai simtit decât atunci când foloseam cupa menstruală, dar pe care acum, imediat dupa naștere, nu o pot folosi. Practic, cu aceste absorbante, mă simt ca și cum nu aș purta nimic în afara de lenjerie. Vă mulțumesc pentru că m-ați încurajat să le folosesc și felicit persoana care stă în spatele ideii de a le crea.

Miana, Frankfurt am Main

2016-09-08T07:15:01+00:00

Miana, Frankfurt am Main

Voi recomanda şi altora!

Le-am folosit şi sunt foarte multumită. În general nu am probleme cu produsele din comerţ, dar cu absorbantele din comerţ mă împac foarte greu. La menstruaţie mai e cum e, căci sunt puţine zile, dar în lehuzie, după prima experienţă, am zis că încerc orice! :)) Nu au fost scurgeri şi s-au spalat bine dacă le-am înmuiat înainte. Voi recomanda şi altora!

Alexandra, Timişoara

2016-09-08T07:15:01+00:00

Alexandra, Timişoara

Cupa menstruala
pareri si aprecieri ale clientilor nostri

Sunt zile obişnuite ca şi restul lunii.

De când mă ţin minte, de pe la 14 ani nu mi-a plăcut perioada asta şi ceea ce foloseam. Mereu faceam o alergie de la absorbantele de unica folosinta de ma lua naiba. Am auzit de cupă şi mi-am propus să încerc şi eu. De iritaţii scăpasem cu un an înainte când am început să folosesc absorbantele lavabile şi nu aveam motive să caut alternative, dar cupa îmi facea cu ochiul. Aşa mi-am luat şi eu una. Când am primit-o eram în ultima zi de ciclu aşa că a trebuit să mai aştept o lună. Aşteptând să vină perioada "roşie" m-am tot documentat cum se pune, ce mai zic mămicile de ea şi nerabdarea mea creştea tot mai tare. Ei uite că veni şi marea zi :))) Să ştiţi că am reuşit din prima să o aşez. Deci zero scurgeri, o senzaţie de parcă nu aş fi avut ciclu, sincer! La început simţi ceva acolo, şi cu tampoanele e la fel, dar din ziua 2 nici nu o mai simţeam deloc. Erau momente când uitam că am ciclu. De atunci cupa a devenit o bună prietenă care îmi ţine companie atunci când ar trebui să mă simt cel mai prost, dar nu mă simt :))) din contra, sunt zile obişnuite ca şi restul lunii.

Raluca, Bucureşti

2016-09-08T07:15:01+00:00

Raluca, Bucureşti