Marsupii Ergonomice Clasice

Marsupii ergonomice cu design clasic, One Color

Sistemele de purtare de tip Marsupiu Ergonomic Clasic dispun de o structura standard, clasica. La fel ca orice alt marsupiu ergonomic By Bagy, acestea au elementele standard (punte, bretele si interior moale, cureluse de sustinere) fiind realizate din aceleasi materiale si cu aceleasi caracteristici generale ca si celelalte modele, si fiind foarte asamanatoare cu modelele cu 2 feţe.

Marsupiile ergonomice (SSC) Clasice din Colectia One Color se deosebesc si prin design-ul minimalist, simplu, monocrom. In ceea ce priveste aspectule practice, modele clasice păstrează aceleazi beneficii fata de bebelus si purtator, oferind atât mamei că şi copilului o poziţie naturala, sănătoasă şi confortabilă în timpul purtării.

Ce spun clienţii noştri

Ne place la nebunie!

Am purtat-o pe bebelină şi trei ore fără dureri de spate! Ce-i drept, momentan are doar 7kg. Îl consider comod, uşor de pus, iar bebe se așează frumos în el. N-o fi cel mai scump sistem, dar ne place la nebunie. Iar eu mă simt tot mai mândră de alegerea făcută. Eu îl recomand cu căldură!

Ioana, Oradea

2016-09-08T07:15:01+00:00

Ioana, Oradea

Nu pot să vă descriu cat de mult ne place

Am primit masupiul si suntem foarte multumite si incantate de el, si eu dar mai ales fetiţa! Nici nu am mai folosit caruciorul :). Dianei ii place atat de mult incat rade cand ii arat Nap Bag-ul şi ridică mânuţele să o iau. Nu pot să vă descriu în cuvinte cat de mult ne place. Iar cel mai frumos e cand micuţa adoarme in el cat suntem la plimbare. Va recomand cu drag, si va multumim din nou!

Adelina, Iasi

2017-08-13T19:06:06+00:00

Adelina, Iasi