Scutece textile » Pareri Marsupiu Bebe
Pareri Marsupiu Bebe 2018-10-23T12:49:02+00:00

Pareri despre Marsupii Ergonomice ‘by Bagy’

Mesaje si pareri de la clientii nostri

Suntem siguri că putem să îţi oferim, pe lângă cele mai bune produse disponibile de pe piaţă, şi sfaturi care sa te ajute sa alegi cele mai potrivite solutii pentru tine si bebelusul tau. Produsele noastre ne fac mandri, pentru ca stim ca sunt  excelente. Clientii nostri cred si ei acest lucru cu tarie, pentru ca le-am schimbat viata in bine, si ei simt asta. Vedeti mai jos cateva dintre aprecierilor lor!

În cazul în care nu ştii ce culoare, ce material sau ce model să alegi, sau doreşti instrucţiuni referitoare la folosirea şi întreţinerea produselor, îţi oferim cu drag consiliere si indrumare gratuită (click aici)

Imagini de la clienti
Imagini si poze trimise de clientii nostri

Marsupii ergonomice (SSC bebe) Universale
păreri şi aprecieri de la clienţii noştri

Ne-a salvat concediul în Grecia

Nap Bag-ul ne-a salvat concediul în Grecia...pe cărări întortocheate, pe plajă, urcând și coborând cele 355 de trepte.. plus că bebe a dormit peste tot! Traiasca BW!! Vă mulțumim mult, ne-ați fost de un real ajutor!!!

Ana-Maria, Cugir

2016-09-08T07:14:52+00:00

Ana-Maria, Cugir

Plimbarea decurge foarte bine şi deseori moţăim

Nap Bag mie mi se pare foarteee comod. Nu simt deloc greutatea şi bebe are deja 8,5 kg. Plimbarea decurge foarte bine şi deseori moţăim în el (va martusireste o bunică modernă care adoră să-şi poarte nepoţelul).

Florentina, Constanţa

2016-09-08T07:14:52+00:00

Florentina, Constanţa

Ce căutam eu era greu de găsit 🙂

Vacanța noastră a fost de vis cu marsupiul ergonomic pe care l-am ales să-l purtăm de la 1 anișor. Am tot explorat google-ul și am zăpăcit mămicile "purtarețe" pentru că ce căutam eu era greu de găsit. 🙂 Îmi doream să fie prevăzut cu pânză iarna-vara, să fie stilat, ușor de instalat și cu un control al greutății perfect, plus la toate astea un preț decent. 🙂 Cei de la Scutecele.ro (scutece refolosibile) au marsupiile Nap Bag By Bagy - la ei am gasit carrier-ul în care o voi purta cu drag pe Teresa! Superb este faptul că se gasesc în Romania. Pe noi ne așteaptă plimbările de seară, împreună cu alăptatul comod, shopping-ul, zboruri și multe alte activități frumoase împreuna cu el. Hello, home sweet home!

Angelina, București

2016-09-08T07:14:52+00:00

Angelina, București

Am fost foarte mulțumită, aerisirea este minunat vara

Eu am fost foarte mulțumită de marsupiul Nap Bag! Este foarte comod, reglabil rapid, cu aerisirea este minunat vara pentru că altfel bebe transpiră tare, bretele groase... Ce să mai spun? Pentru noi a meritat toți bănuții, de aceea nici nu ne-am gândit vreodată să îl dăm, este pregătit pt bebe 2. Noi l-am folosit până peste 2 ani, însă a fost purtată de tati în vacanța de vară, pentru că eu aștept bebe 2.

Miriam, Craiova

2016-09-08T07:14:52+00:00

Miriam, Craiova

Bebele stă comod în el, mi-a adormit în marsupiu

Mulţumim pentru promptitudine, am primit produsul chiar joi. Eu şi bebele suntem foarte mulţumiţi de acest marsupiu ergonomic. Bebele stă comod în el, chiar la 5 minute de plimbare mi-a adormit în marsupiu. Din păcate soţul nu este de acord cu acest marsupiu, nu îi place poziţia în care stă copilul cu picioarele depărtate, nu vrea să înţeleagă că aşa este normal şi sănătos pentru copil. Îmi tot dă exemple cu sisteme de purtare tip "chiloţaş"... Aşa că am decis cu bebele să fie secretul nostru 😉 şi sper ca alte mămici să nu întâmpine această problemă.

Claudia, Arad

2016-09-08T07:14:52+00:00

Claudia, Arad

Confortabil şi pentru mine şi pentru el!

Nap bag-ul este minunat, în el ne plimbăm, mâncăm şi dormim; confortabil şi pentru mine şi pentru el. Mulţumim tare fain! E perfect! Cred că e dat cu praf de somnic. Juniorul a împlinit 6 luni, deci a fost cadoul perfect de la mami a lui. 🙂 Mulţumim pentru promptitudine şi seriozitate! Aveţi nota 10+ de la noi şi vă vom recomanda tuturor părinţilor interesaţi de minunăţia asta de Nap Bag.

Anamaria Mădălina, Focşani

2016-09-08T07:14:52+00:00

Anamaria Mădălina, Focşani

Victoria a dormit două ore în el

Este super super! Mulţumim! Suntem super încântaţi de el. Victoria a dormit două ore în el. Şi mi se pare tare confortabil pentru ea. Şi modelul este frumos şi culorile sunt exact ca în poză. Mulţumim mult!

Nicoleta Mihaela, Galaţi

2016-09-08T07:14:52+00:00

Nicoleta Mihaela, Galaţi

Nu ne mai doare spatele de la cărat în braţe

Ne împăcăm foarte bine cu Nap Bag-ul până acum. Am plimbat-o zilele astea doar cu el şi am avut plimbari şi de 3 ore. În general Antoniei îi place să fie purtată aşa, doar când i se face somn se foieşte un pic şi apoi adoarme cu capul într-o parte. Suntem mulţumite de el, nu ne mai doare spatele de la cărat în braţe. Mulţumim!

Cristina, Iaşi

2016-09-08T07:14:52+00:00

Cristina, Iaşi

Chiar și soțul mi-a spus că a fost o investiție bună

Nap Bag-ul i-a plăcut din prima clipă lui Andrei, băiețelul meu de 6 luni. De cum l-am așezat în el a fost foarte încântat și mi-a zâmbit larg. Am făcut o plimbare lungă în parc și l-am alăptat în el discret și fără nicio problemă. Peste câteva zile am mers la țară, locul unde este făcută fotografia și a dormit tare bine în Nap Bag. Întorși în București, am mers la cumpărături și o plimbare după, timp în care bebe a dormit și s-a bucurat de ce era în jurul lui. Chiar și soțul, care era mai neîncrezător la început, mi-a spus că a fost o investiție bună și că se vede că-i place lui Andrei să fie dus așa. Ca să nu mai vorbim că spatele și brațele nu m-au mai durut deloc. Mulțumesc mult pentru Bap Bag!

Daniela, București

2016-09-08T07:14:52+00:00

Daniela, București

E frumos, practic, chiar indispensabil uneori

Mulțumesc pentru minunatul SSC comandat de la voi. E frumos, practic, chiar indispensabil uneori, și unde mai pui că bebica poate lua și masa în oraș în timp ce mami face cumpărături. 😉 Îmi place că are și acel buzunărel pentru mami, și aerisire pe timp de vară pentru bebe, iar prețul e super. Zile frumoase!

Maria-Diana - București

2016-09-08T07:14:44+00:00

Maria-Diana - București

Va recomand!

Este superb Nap Bag-ul! Am să vă recomand cu drag!

Gina, Bucureşti

2016-09-08T07:14:52+00:00

Gina, Bucureşti

Mulțumim!

Un somnic în brațe la tătic. Mulțumim!

Larisa, Satu Mare

2016-09-08T07:14:44+00:00

Larisa, Satu Mare

Nu a plâns, nu a transpirat, a și adormit în el!

Buna ziua. Am fost la plimbare și totul a fost foarte bine. Fiica mea a și adormit în el. Deci sunt foarte multumită. Nu a plâns, nu a transpirat... și azi au fost 25 de grade. Și nici eu nu am transpirat. Deja m-a întrebat și o prietenă de el 🙂 În concluzie: sunt foarte multumită. Vă mulțumesc mult.

Ajda, Constanța

2016-09-08T07:14:44+00:00

Ajda, Constanța

Abia aşteptam să ieşim cu el la plimbare 🙂

Buna seara! Am ridicat coletul. Totul este ok, Nap Bagul este super, abia asteptam sa iesim cu el la plimbare. 🙂 Multumim!

Bernadett, Satu Mare

2016-09-08T07:14:52+00:00

Bernadett, Satu Mare

Suntem foarte fericite! Iată și dovada.

Ne-am dorit mult un sistem de purtare sănătos. Când am aflat de Nap Bag cel mai greu mi-a fost să mă hotărăsc...toate sunt atât de frumoase! L-am luat pe acesta ca să-l poată purta și tati. Ne place foaaarte mult și îți mulțumesc. Suntem foarte fericite! Iată și dovada. Pupici!

Adriana, Suceava

2016-09-08T07:14:52+00:00

Adriana, Suceava

Atunci când îți iubești copilul, îl respecți

Recomand purtatul ergonomic pentru că atunci când îți iubești copilul, îl respecți. Îi respecți dorința de a sta în brațele tale unde se simte protejat, atât cât își dorește. Îi respecți somnul dacă în brațele tale vrea să doarmă și îi respecți sănătatea. Nu e suficient să-l ții aproape de tine. Ține-l să-i fie comod, să-i fie bine acum și pe viitor. Pentru o coloană și articulații sănătoase nu se poate decât într-un sistem ergonomic.

Anca, Târgu Mureș

2016-09-08T07:14:52+00:00

Anca, Târgu Mureș

Asigură poziţia ideală pentru bebeluşi!

Ce mi-a plăcut din prima la acest purtător a fost că are puntea lată ceea ce înseamnă că asigură poziţia ideală din punct de vedere ortopedic pentru bebeluşi, acea poziţie broscuţă, cu picioarele în M. Fetiţa mea are 2 ani si 10 luni, deci e deja măricică, are picioare lungi, însă a stat foarte bine în Nap Bag, deşi precum se vede şi în poze la vârsta asta puntea nu îi mai ajunge până sub genunchi. Greutatea ei a fost distribuită bine şi pe umeri şi pe mijloc, asemeni unui rucsac.

Ludmila, Timişoara

2016-09-08T07:14:52+00:00

Ludmila, Timişoara

Nap Bag-ul se pune repede şi nu ai nevoie de ajutor

Îmi mai place la Nap Bag faptul că se pune repede şi nu ai nevoie de ajutor. De exemplu în ziua în care am fost după flori de soc, pe drumul de întoarcere fiica mea era foarte obosită. Avea în mână nişte flori de lămâiţă mai odihnite decat ea, şi încerca din răsputeri sa-l prindă pe fratele ei care era pe bicicletă. Soţul meu avea bagaje, eu bagaje. Foarte rapid am montat Nap Bag-ul: mi-am fixat centura în talie, am luat fata in braţe şi mi-am ridicat bretelele pe umeri. am încheiat sus în spate catarama mică, şi gata. În câteva minute fiica mea a adormit aşa cum se vede în poză.

Ludmila, Timişoara

2016-09-08T07:14:52+00:00

Ludmila, Timişoara

Marsupiu ergonomic cu 2 feţe
păreri şi aprecieri de la clienţii noştri

Materialul este de calitate, iar copilul nu transpiră în el.

Alt aspect care mi-a plăcut la acest carrier este că şi bretelele şi centura sunt moi şi late. Nu m-au incomodat deloc la umeri şi nici la brâu. Într-o zi am plecat de dimineaţă cu copiii pe malul Begăi şi, după cum prevedeam eu de acasă, a fost o zi cu soare. Asa că m-am încumetat să plec în rochie şi pe tocuri. Precum vedeţi Nap Bag-ul are două feţe, cu modele diferite. L-am purtat pe toate părţile în funcţie de cum am fost eu de îmbrăcată. Este uşor, am mers cu el şi legat de mijloc atârnând în jos atunci când fiica mea zburda pe jos în jurul meu, şi l-am cărat şi în geanta cu care se nimerea să merg la plimbare/la cumpărături. Materialul este de calitate, plăcut la atingere, copilul nu transpiră în el. Se poate alăpta copilul în Nap Bag fără grija privirilor curioase din jur. 🙂

Ludmila, Timişoara

2016-09-08T07:15:01+00:00

Ludmila, Timişoara

Nu pot să vă descriu în cuvinte experienţa pe care am avut-o.

Am primit un Nap Bag pentru testare. Trebuie să vă spun ca suntem foarte încântate de el. Atât eu cât şi fetiţa mea. O să îi ducem lipsa când va pleca la altcineva. Mulţumim din suflet pentru şansa pe care ne-aţi oferit-o. De o săptămână de cand îl avem nu am mai folosit caruciorul. Şi când îi spun Annei “hai să mergem” îmi aduce Nap Bag-ul şi ridică mânuţele să o iau. Nu pot să vă descriu în cuvinte experienţa pe care am avut-o.

Cristina, Şiria (Arad)

2016-09-08T07:15:01+00:00

Cristina, Şiria (Arad)

E prima oară când micuța nu are obiecții!

Mulțumim, e foarte ok sistemul. E prima oară când nu are obiecții micuța, nu a scâncit, ba mai mult, a și adormit de fiecare dată. Am mai avut un sling și un mei tai, dar ceva nu mergea la noi. Bebe are 6 luni.

Andreea, Iași

2016-09-08T07:15:01+00:00

Andreea, Iași

Suntem foarte fericiți!

E minunat! Bela adoarme de fiecare dată când o pun în el. Suntem foarte fericiți. L-am pus și pe junior așa de control și îi place mult. Când va simți nevoia pac l-am întors pe partea cealaltă și e super!

Alina, Medgidia

2016-09-08T07:15:01+00:00

Alina, Medgidia

Ne place foarte mult!

Foarte bine ne împăcăm, e foarte practic, în el ne plimbăm, dormim și mâncăm în deplasare, ce să mai spun că în cărut se sperie când e super-aglomerație, dar în Nap Bag niciodată. Ne place foarte mult!

Andra, Galați

2016-09-08T07:15:01+00:00

Andra, Galați

Ne place la nebunie!

Am purtat-o pe bebelină şi trei ore fără dureri de spate! Ce-i drept, momentan are doar 7kg. Îl consider comod, uşor de pus, iar bebe se așează frumos în el. N-o fi cel mai scump sistem, dar ne place la nebunie. Iar eu mă simt tot mai mândră de alegerea făcută. Eu îl recomand cu căldură!

Ioana, Oradea

2016-09-08T07:15:01+00:00

Ioana, Oradea

Suntem foarte încântați, mami în special!

Îți mulțumim frumos! Suntem foarte încântați, mami în special, pentru plimbările lungi pe care urmează să sa le facă împreună cu a noastra căpșunică în noul marsupiu. Îți trimitem și câteva poze cu noi și achiziția îmbucurătoare. Ne bucurăm tare când mai găsim câte o mămică prietenoasă cu mediul, care înțelege foarte bine nevoile copilului ei și nu numai; și care aduce "bunătăți" pentru micuți la noi pe piață. Minți deschise clienților pentru o vânzare cât mai bună! Sărbători cu bine! Doamne ajută!

Adelina, București

2016-09-08T07:14:52+00:00

Adelina, București

Aș vrea să îl port pe bebe cât mai mult!

Adorăm Nap Bag-ul, suntem tare mulțumiți de el! Bebe are acum 10 luni și aș vrea să îl port cât mai mult. E foarte fain! Vă mulțumesc!

Alina, București

2016-09-08T07:14:52+00:00

Alina, București

E o binecuvantare în viața noastră!

Ce sa zic, Nap Bag-ul e o binecuvantare în viața noastră, ziua e mai roz cu el, durerile și supărarile sunt mai ușor alinate, iar somnul se lipește mai repede de ochișori alături de mami! Chiar și curățenia e o distracție când o fac împreună cu fetița mea, așa că nici un obstacol nu ne stă în cale de când avem Nap Bag-ul. Mulțumim!

Viorica, Iași

2016-09-08T07:14:52+00:00

Viorica, Iași

E uşor de montat şi demontat

Bună seara şi mulţumesc! E super! Uşor de montat şi demontat. Evident fiică-mea mai mare l-a testat şi ea, adică...cu greu am dat-o jos... 🙂 Vă mulţumesc!

Elisabeta, Botoşani

2016-09-08T07:14:52+00:00

Elisabeta, Botoşani

Asigură poziţia ideală pentru bebeluşi!

Ce mi-a plăcut din prima la acest purtător a fost că are puntea lată ceea ce înseamnă că asigură poziţia ideală din punct de vedere ortopedic pentru bebeluşi, acea poziţie broscuţă, cu picioarele în M. Fetiţa mea are 2 ani si 10 luni, deci e deja măricică, are picioare lungi, însă a stat foarte bine în Nap Bag, deşi precum se vede şi în poze la vârsta asta puntea nu îi mai ajunge până sub genunchi. Greutatea ei a fost distribuită bine şi pe umeri şi pe mijloc, asemeni unui rucsac.

Ludmila, Timişoara

2016-09-08T07:14:52+00:00

Ludmila, Timişoara

Nap Bag-ul se pune repede şi nu ai nevoie de ajutor

Îmi mai place la Nap Bag faptul că se pune repede şi nu ai nevoie de ajutor. De exemplu în ziua în care am fost după flori de soc, pe drumul de întoarcere fiica mea era foarte obosită. Avea în mână nişte flori de lămâiţă mai odihnite decat ea, şi încerca din răsputeri sa-l prindă pe fratele ei care era pe bicicletă. Soţul meu avea bagaje, eu bagaje. Foarte rapid am montat Nap Bag-ul: mi-am fixat centura în talie, am luat fata in braţe şi mi-am ridicat bretelele pe umeri. am încheiat sus în spate catarama mică, şi gata. În câteva minute fiica mea a adormit aşa cum se vede în poză.

Ludmila, Timişoara

2016-09-08T07:14:52+00:00

Ludmila, Timişoara

Asigură poziţia ideală pentru bebeluşi!

Ce mi-a plăcut din prima la acest purtător a fost că are puntea lată ceea ce înseamnă că asigură poziţia ideală din punct de vedere ortopedic pentru bebeluşi, acea poziţie broscuţă, cu picioarele în M. Fetiţa mea are 2 ani si 10 luni, deci e deja măricică, are picioare lungi, însă a stat foarte bine în Nap Bag, deşi precum se vede şi în poze la vârsta asta puntea nu îi mai ajunge până sub genunchi. Greutatea ei a fost distribuită bine şi pe umeri şi pe mijloc, asemeni unui rucsac.

Ludmila, Timişoara

2016-09-08T07:14:52+00:00

Ludmila, Timişoara

Nap Bag-ul se pune repede şi nu ai nevoie de ajutor

Îmi mai place la Nap Bag faptul că se pune repede şi nu ai nevoie de ajutor. De exemplu în ziua în care am fost după flori de soc, pe drumul de întoarcere fiica mea era foarte obosită. Avea în mână nişte flori de lămâiţă mai odihnite decat ea, şi încerca din răsputeri sa-l prindă pe fratele ei care era pe bicicletă. Soţul meu avea bagaje, eu bagaje. Foarte rapid am montat Nap Bag-ul: mi-am fixat centura în talie, am luat fata in braţe şi mi-am ridicat bretelele pe umeri. am încheiat sus în spate catarama mică, şi gata. În câteva minute fiica mea a adormit aşa cum se vede în poză.

Ludmila, Timişoara

2016-09-08T07:14:52+00:00

Ludmila, Timişoara

Marsupii Ergonomice Clasice
păreri şi aprecieri de la clienţii noştri

Ne place la nebunie!

Am purtat-o pe bebelină şi trei ore fără dureri de spate! Ce-i drept, momentan are doar 7kg. Îl consider comod, uşor de pus, iar bebe se așează frumos în el. N-o fi cel mai scump sistem, dar ne place la nebunie. Iar eu mă simt tot mai mândră de alegerea făcută. Eu îl recomand cu căldură!

Ioana, Oradea

2016-09-08T07:15:01+00:00

Ioana, Oradea

Nu pot să vă descriu cat de mult ne place

Am primit masupiul si suntem foarte multumite si incantate de el, si eu dar mai ales fetiţa! Nici nu am mai folosit caruciorul :). Dianei ii place atat de mult incat rade cand ii arat Nap Bag-ul şi ridică mânuţele să o iau. Nu pot să vă descriu în cuvinte cat de mult ne place. Iar cel mai frumos e cand micuţa adoarme in el cat suntem la plimbare. Va recomand cu drag, si va multumim din nou!

Adelina, Iasi

2017-08-13T19:06:06+00:00

Adelina, Iasi

Suntem foarte multumiti!

Soțul meu il adoră! Un tătic purtăreț si un bebe fericit. Despre mine, nici nu mai zic. Vă mulțumesc mult! Si chiar a ajuns repede, azi dimineață. Suntem foarte multumiți❤️❤️❤️

Victoria, Bruxelles

2017-08-13T19:19:46+00:00

Victoria, Bruxelles

După 10 min de acomodare bebe a și adormit

Azi l-am primit și l-am testat prin casă. După 10 min de acomodare bebe a și adormit și nu l-am mai deranjat să-l scot, a dormit la pieptul meu. Abia așteptam să ieșim și afară la plimbare. Mulțumim!

Alina, București

2016-09-08T07:15:01+00:00

Alina, București