Scutece textile » Nap Bag – un SSC de calitate superioară!
Nap Bag; model Nap Bag; Nap Bag pareri; Nap Bag Iasi; Nap bag; pret Nap Bag

Nap Bag – un SSC de calitate superioară!

Nap Bag este un tip de port-bebe ergonomic (marsupiu ergonomic SSC) de calitate, ce asigură poziția corectă pentru copil dar și confortul celui care-l poartă. Marsupiile Nap Bag sunt disonibile in 2 variante: 

 • Nap Bag vara/iarna (universal)

  Purtabil atat vara cat si iarna, datorita spatelui detasabil al marsupiului, cu scop de aerisire/protectie a bebelusului. Dispune de asemenea de gluga si buzunar, ambele detasabile.

 • Nap Bag double-sided (cu 2 fețe)

  Cu desing pe ambele parti, pentru a fi purtabil pe ambele fete (fata/verso), in functie de ocazie, necesitate, sau vestimentatie.

Fiind recent lansat pe piața din România, multa lume încă nu cunoaște acest SSC (soft structured carrier). Iată câteva dintre CARACTERISTICILE sale unice care-l fac să stea cu mândrie alături de alte marsupii mai scumpe.

 • Bretele foarte moi, late, de formă curbată, pentru confort maxim
 • Modelele Nap Bag universale au spate dublat cu plasă, ce se poate descoperi pe timpul verii pentru a permite aerisirea copilului, existand si un sistem de rulare și prindere a materialului de pe spate
 • Centura din talie ușoară și moale/maleabilă
 • Catarama centurii din talie pozitionată lateral pentru a evita disconfortul
 • Elastic de prindere pentru capătul curelușei rămas liber
 • Catarame de calitate superioară și sistem de siguranță împotriva deschiderii accidentale
 • Buzunar (detașabil) pe centură, pentru a avea la îndemână câteva lucrușoare utile
 • Gluga (detașabilă), reglabilă prin șnurulețe și prinsă la bază cu capse și cu mici clipsuri pe umeri, cu rol de protecție și de susținere a căpușorului
 • Posibilitatea de purtare a copilașlui in Nap Bag atât în față cât și în spate (tip rucsac)
 • O varietate de modele și culori, ce se reînnoiesc în fiecare an
 • Posibilitatea de a vă asorta și cu geanta (accesoriu ce se cumpară separat)

Chiar și soțul mi-a spus că a fost o investiție bună

Nap Bag-ul i-a plăcut din prima clipă lui Andrei, băiețelul meu de 6 luni. De cum l-am așezat în el a fost foarte încântat și mi-a zâmbit larg. Am făcut o plimbare lungă în parc și l-am alăptat în el discret și fără nicio problemă. Peste câteva zile am mers la țară, locul unde este făcută fotografia și a dormit tare bine în Nap Bag. Întorși în București, am mers la cumpărături și o plimbare după, timp în care bebe a dormit și s-a bucurat de ce era în jurul lui. Chiar și soțul, care era mai neîncrezător la început, mi-a spus că a fost o investiție bună și că se vede că-i place lui Andrei să fie dus așa. Ca să nu mai vorbim că spatele și brațele nu m-au mai durut deloc. Mulțumesc mult pentru Bap Bag!

Daniela, București

2016-09-08T07:14:52+00:00

Daniela, București

Tipuri de Nap Bag

Cele 2 tipuri de marsupiu ergonomic Nap Bag (model universal si model cu 2 fete)

Nap Bag este disponibil in doua variante prncipale. Primul este modelul Nap Bag de tip universal, caracterizat, in special, prin faptul ca poate fi purtat atat in perioade de vrreme calda, vara ,pprimavara, cat si in perioade de vreme mai rece, cum ar fi toamna sau iarna. Al doilea tip principal este modelul Nap Bag double-sided, sau cu 2 fete, care se poate purta atat pe fata cat si pe verso, cele doua avand modele, culori si desing diferit.  Avantajul asadar este ca, in cazul modelelor de marsupiu Nap Bag cu 2 fete, cumperi un singur port-bebe cu 2 modele diferite, si aceleasi beneficii si nivel de confort!

Nap Bag Universal (vara/iarna)

marsupii ergonomice Nap Bag universale, purtabile vara/iarna

Marsupii ergonomice Nap Bag, de tip universal, ce au un avantaj principal, acesta fiind ca datorita sistemului de aerisire integrat, unic in Romania, acestea pot fi folosite indiferent de anotimp,  atat iarna cat si vara. Un alt aspect esential este faptul ca, fiind un sistem ergonomic, marsupiul universal Nap Bag asigura  o pozitie corecta, recomandata de medicii ortopezi si naturala de purtare a bebelusului (pozitia picioruselor fiind in forma literei M, pe parcursul puratarii).

Marsupiile Nap Bag universale au o constructie solida si sigura, cusaturi duble, la fel si intariturile cusaturilor, pentru a conferi un plus de rezistenta si durabilitate. Acest mod de alcatuire al marsupiului Nap Bag universal permite un foarte bun controlul asupra greutatii, pentru confortul spatele dvs.,  cat si pentru confortul celui mic, datorita distributiei uniforme a acesteia. Oricat de mic ar fi copilul, purtatul indelungat se resimte de catre parinte, daca nu se fac ajustarile necesare in functie de purtator. Marsupiul Nap Bag este unealta unui parinte eficient si grijului, care dragaleste cum se cuvine!

Nap Bag double sided (cu 2 fețe)

Marsupiu ergonomic Nap Bag cu 2 fețe, purtabil pe ambele parti (fața/verso)

Marsupiul Nap Bag cu 2 fețe este usor ca si greutate, cantarind ~300 de grame. Usor de pastrat si de intetinut, foarte bun pentru folosirea in deplasari sau vizite alaturi de bebe. Acest lucru este posibil datorita materialului foarte durabil din care este creat  marsupiul Nap Bag cu 2 fate: confectionat din materiale durabile si moi, din fibre natural. Materialul din bumbac si cusaturile duble ofera suguranta si confort atat parintelui cat si micutului.

Marsupiului Nap Bag cu 2 fețe, ofera o multitudine de posibilitati de alternare a modului de purtare.  Este foarte rezistent la spalari multiple, ca orice alt marsupiu de calitate By Bagy, insa se poate schimba cu fata noua, ori de cate ori este nevoie. In functie de modelul de marsupiu Nap Bag cu 2 fețe achizitionat, puteti sa va si asortati vestimentatia.

2018-10-23T12:08:46+00:00