Scutece textile » Sarcina si alaptare pareri
Sarcina si alaptare pareri 2018-09-12T22:04:23+00:00

Produse pentru sarcina si alaptare

Sarcina si alaptare, pareri si aprecieri de la clienti

Suntem siguri că putem să îţi oferim, pe lângă cele mai bune produse disponibile de pe piaţă, şi sfaturi care sa te ajute sa alegi cele mai potrivite solutii pentru tine si bebelusul tau. Produsele noastre ne fac mandri, pentru ca stim ca sunt  excelente. Clientii nostri cred si ei acest lucru cu tarie, pentru ca le-am schimbat viata in bine, si ei simt asta. Vedeti mai jos cateva dintre aprecierilor lor!
În cazul în care nu ştii ce culoare, ce material sau ce model să alegi, sau doreşti instrucţiuni referitoare la folosirea şi întreţinerea produselor, îţi oferim cu drag consiliere si indrumare gratuită (click aici)

Perna alaptare
pareri si aprecieri ale clientilor nostri

E produsul pe care ar trebui să-l aibă orice mămică!

Sunt extrem de mulțumită de perna pentru alăptare luată de la dvs. E atât de practică și de comodă încât îmi pare rău că nu o pot lua cu mine oriunde, 🙂 însă afară avem sistemele de purtare. De ce îmi place? Pentru că are înălțimea ideală pentru ca bebe să ajungă la sân, prin urmare nu mă mai dor brațele și nici nu stau aplecată, o pot manevra ușor, ca să nu mai zic că te poți și sprijini de ea în toate felurile. Aș mai lua una-două doar așa, ca să fie in casă și pentru ceilalți membri care o "vânează" pentru confortul pe care îl oferă această pernă. 🙂 Si bebe e atât de simpatic cum stă sprijinit în ea și se joacă acolo. Sunt convinsă că și pe perioada sarcinii este extrem de practică, sper să o testăm în viitor. 😉 În concluzie, am recomandat-o deja prietenelor, e produsul pe care ar trebui să-l aibă orice mămică! E super de oferit cadou! 😉 Noi vă mulțumim!

Corina, Brașov

2016-09-08T07:15:01+00:00

Corina, Brașov

E minunată! Ar fi trebuit să o comand acum câteva luni

Mi-am amintit cât de bine e sa dormi pe spate. O folosesc pentru a dormi, pentru a sta pe canapea... practic nu mă mai desprind de ea. Mi-ar fi placut să fie mai lungă pentru a o ține și între genunchi și la spate, dar folosesc o altă pernă pe care o țin între genunchi și perna cornuleț ca suport atât pentru cap, cât și pentru spate și burtică. Ar fi trebuit să o comand acum câteva luni, dar niciodata nu e prea târziu. Poate așa o apreciez mai mult, după ce am văzut cum e să dormi cu 4-5 perne și să nu fie suficiente. 🙂 Dimensiunile actuale sunt perfecte pentru alăptare și pus bebelușul, așa cum scrie în descriere, așa că, pentru mine, e minunată! Este plină, dar flexibilă și ușor de manevrat. Prețul este foarte bun, în comparație cu tot ce am găsit în magazine. Vă mulțumesc!

Miana, Frankfurt am Main

2016-09-08T07:15:01+00:00

Miana, Frankfurt am Main

Pelerina alaptare
pareri si aprecieri ale clientilor nostri

Mulțumesc pt pelerină, este fenomenal de utilă!

Mulțumesc pt pelerină, este fenomenal de utilă! Am testat-o chiar în Turcia, unde gradul lor de toleranță în ceea ce privește alăptarea în public este extrem de redus. Nu am atras cu nimic atenția, în schimb toți înnebuneau de drag când, după alăptat, vedeau că de sub husă apărea un cap de bebelușă mulțumită. 🙂

Elena, Constanța

2016-09-08T07:15:01+00:00

Elena, Constanța