Scutece textile » Un port-bebe ergonomic nu te rupe de spate!

Un port-bebe ergonomic nu te rupe de spate!

Este atat de uşor să-ţi porţi copilul!

De ce? Pentru că într-un sistem de purtare ergonomic greutatea copilului se distribuie uniform pe corpul celui care-l poartă, pe umeri, şolduri, talie şi spate. Practic, greutatea copilului în marsupiu devine greutatea ta.

Ia aminteşte-ţi în timpul sarcinii câte kilograme ai luat în plus? 10 sau poate 20 kg? Şi te-a rupt de spate încât să nu poţi merge pe stradă? Cred că nu! Evident, se înţelege că nu mă refer la durerile de spate obişnuite, care apar în diferite poziţii sau în timp ce facem diverse activităţi, ci doar când mergem, pentru că nici cu copilul nu recomand să faceţi treabă, ci să vă plimbaţi. 🙂 Şi acum ia în braţe un pepene, să zicem de 3-4 kg doar, şi încearcă să ieşi la plimbare cu el.

Cum? Te rupe de spate? :)) Te cred! Asta nu pentru că ar fi harbuzul uriaş, ci pentru că centrul de greutate este modificat. Aşa se întâmplă şi când duci copilul în braţe. A ţine ceva cu mâinile sau a purta ceva pe tine sunt lucruri total diferite! A-ţi purta copilul într-un sistem ergonomic e ca şi cum ai fi din nou însărcinată. E simplu şi natural. Şi ce senzaţie minunată iţi oferă acest lucru!

[woocommerce_products_carousel_all_in_one all_items=”10″ show_only=”” out_of_stock=”false” products=”” categories=”336″ relation=”and” tags=”” ordering=”asc” show_title=”true” show_description=”” allow_shortcodes=”false” show_price=”true” show_category=”false” show_tags=”false” show_add_to_cart_button=”true” show_more_button=”false” show_more_items_button=”false” show_featured_image=”true” image_source=”medium” image_height=”auto” image_width=”150″ items_to_show_mobiles=”2″ items_to_show_tablets=”4″ items_to_show=”6″ slide_by=”1″ stage_padding=”0″ margin=”3″ loop=”true” stop_on_hover=”true” auto_play=”false” auto_play_timeout=”1200″ auto_play_speed=”1000″  nav=”true” show_nav=”true” nav_speed=”500″ dots=”true” dots_speed=”500″ lazy_load=”false” mouse_drag=”true” mouse_wheel=”false” touch_drag=”true” easing=”linear” auto_width=”false” auto_height=”true” custom_breakpoints=””]

Posts not found

2018-09-14T11:43:02+00:00