Scutece textile » VegFest și testare Nap Bag

VegFest și testare Nap Bag

La Piatra Neamț, blogulirinei și asociația Bâtca Doamnei organizează și promovează un frumos eveniment, cu ocazia Săptămânii Vegetarienilor (18-24 mai). Și pentru că un stil de viață sănătos presupune mult mai multe lucruri decât doar o alimentație aleasă cu grijă, gazda evenimentului s-a gândit (și îi mulțumim pe această cale) să includă și să promoveze și alte lucruri ce demonstrează o preocupare spre natural și sănătos.

Testare marsupiu ergonomic Nap Bag

Astfel am ajuns să organizăm împreună o campanie de testare pentru sistemul ergonomic de purtare a bebelușilor Nap Bag by Bagy, în rândul mămicilor din Piatra Neamț, care citesc blogul Irinei sau activează pe grupul local de babywearing.

Deja s-au înscris foarte multe doritoare, iar marsupiul va putea fi testat, probat și purtat de către fiecare mămică timp de 1-2 zile, după care așteptăm feed-back-ul lor și fotografii. Participantelor care vor dori ulterior să-și achiziționeze un astfel de sistem de pe saitul nostru (www.scutecele.ro/babywearing) le vom oferi și vouchere de reduceri!

Așadar răspândiți vorba despre această campanie către toate mămicile cu bebeluși de la 3-4 luni în sus și urmăriți și celelalte activități ale evenimentului. Ideea de testare a marsupiului ergonomic Nap Bag a entuziasmat și mămicile din alte orașe, astfel încât, chiar fără vreun eveniment special de care să ne legăm, în viitorul apropiat am programat să organizăm campanii de testare la Craiova, Suceava și Iași.

Mai multe detalii și înscrieri la contact@scutecele.ro sau pe pagina noastră de Facebook. Vă așteptăm cu drag și vă îndemnăm să adoptați cât mai multe obiceiuri sănătoase! 🙂

Posts not found

2018-07-13T09:35:15+00:00