Absorbante refolosibile

Modele de absorbante refolosibile textile, din materiale naturale

Avem solutia impotiva discomfortului, si a senzatiei neplacute şi lipicioase a absorbantelor de unică folosinţă! Acum poti folosi absorbante refolosibile care iti asigură o senzaţie catifelată, aceeaşi protecţie şi o economie de bani substantiala în fiecare lună!
Fiind realizate din bambus acestea au un avantaj major fata de cele de unica folosinta, si anume cel al materialului natural la contactul cu pielea, fapt ce te va feri de alergii şi alte lucruri supărătoare. Modelel de absorbante refolosibile pot fi folosite atât pentru menstruaţia normală, cât şi în perioada postpartum sau ca protecţie zilnică.

Ce spun clienţii noştri
(vezi toate aprecierile clienţilor noştri)

Mă simt ca și cum nu aș purta nimic în afara de lenjerie.

Despre absorbante pot spune că sunt grozave. Le-am încercat în a doua săptămână după naștere și îmi pare rău că am numai două. Se spală bine, dar cel mai important pentru mine e faptul că oferă o senzație de libertate cum n-am mai simtit decât atunci când foloseam cupa menstruală, dar pe care acum, imediat dupa naștere, nu o pot folosi. Practic, cu aceste absorbante, mă simt ca și cum nu aș purta nimic în afara de lenjerie. Vă mulțumesc pentru că m-ați încurajat să le folosesc și felicit persoana care stă în spatele ideii de a le crea.

Miana, Frankfurt am Main

2016-09-08T07:15:01+00:00

Miana, Frankfurt am Main

Voi recomanda şi altora!

Le-am folosit şi sunt foarte multumită. În general nu am probleme cu produsele din comerţ, dar cu absorbantele din comerţ mă împac foarte greu. La menstruaţie mai e cum e, căci sunt puţine zile, dar în lehuzie, după prima experienţă, am zis că încerc orice! :)) Nu au fost scurgeri şi s-au spalat bine dacă le-am înmuiat înainte. Voi recomanda şi altora!

Alexandra, Timişoara

2016-09-08T07:15:01+00:00

Alexandra, Timişoara

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.