Scutece bumbac; pret scutece bumbac; scutece bumbac iasi; pareri scutece lavabile bumbac; scutece bumbac iasi; scutece bumbac; scutece lavabile bumbac

Scutece bumbac

Modele de scutece bumbac lavabile, simple sau cu buzunar

În ceea ce privess modelul de scutece bumbac, acestea de obicei conţin şi un insert suplimentar, iar sistemul de prindere este cu capse sau scai. Acest tip de scutec necesită protecţie separată (care poate fi din PUL sau lână). În casă poate fi purtat şi fără protecţie, pentru a observă de exemplu cât de des se udă copilul. beneficiile de a alege scutece textile (ex: scutece bumbac) sunt numeroase, primul fiind sănătatea bebeluşului,  care este mai presus de toate, încă de la naştere. Că să nu mai vorbim de economiile pe care le faci, dacă e să compari cumpărarea a 10 sau 20 de scutece textile din materiale naturale, cu a cumpără peste 5000 de scutece de unică folosinţă pline de substanţe chimice necunoscute/nedeclarate/dăunătoare.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Scutece bumbac (model Trezy); avantaje si beneficii

Dintre diferitele tipuri sau branduri de scutece bumbac, modelele Trezy sunt printre cele mai cautate si apreciate atat de mamici, cat si de "purtatori". In plus, acest brand de scutece sunt scutece cu buzunar, ceea ce le face mult mai practice si mai rezistente decat tipurile de scutece bumbac simple, clasice (fitted). De aceea in cele ce urmeaza vom vorbi cu precadere despre acest brand de scutece textile.

Scutece bumbac ideale: ieftine si bune

O intrebare foarte comuna in ceea ce priveste modelele de scutece bumbac, este de cate scutece are nevoie un copil. Asta depinde de cat de des vrem să spalam. Pentru a spăla la 2-3 zile (nu este igienic să le păstrați mai mult timp, iar spălarea zilnică poate fi obositoare), avem nevoie de 18-20 de scutece. Dacă vrem să le folosim combinate cu cele de unică folosinţă, un pachet de 10 scutece este suficient.

Scutece bumbac Trezy cu interior 100% bumbac

In ceea ce priveste materialele din care sunt realizate modelele de scutece bumbac Trezy, acestea au anumite caracteristici care le fac atat comfortabile cat si practice. Parte exterioară este impermeabilă, dintr-un material numit PUL, prin care aerul circulă liber. Partea interioară, cea care intră în contact cu funduleţul bebeluşului este din pânză de bumbac 100%, este foarte moale, potrivit pentru funduleţul bebeluşului. Această parte ajută umiditatea să circule către materialul absorbant, totodată ţinand funduleţul bebeluşului uscat. Stratul absorbant trebuie aşezat în buzunarul care rezultă din cusătura acestor două materiale. Avantajul modelelor de scutece bumbac Trezy cu buzunar,  este că capacitatea de absorbire a umidităţii se poate modifica individual şi se poate creşte cu numărul absorbanţilor din buzunar.

Scutece bumbac regabile

Un alt avantaj esential al modelelor de scutece bumbac Trezy este faptul ca marimea scutecului se adapteaza la purtator, ceea ce inseamna ca este potrivit nou născuţilor până la trecere la olită. La început, scutecul trebuie pus pe măsura cea mai mică, care se poate regla din partea coapsei cu elasticul butonierat. Aceste scutece se pot spăla şi cu mâna. Desigur cu maşina de spălat este mai simplu şi necesită mai puţină muncă. Spălatul cu mâna este potrivit mai ales în cazul a numai câtorva scutece. Accentul trebuie pus pe clătit.