pelerina alaptare; pret pelerina alaptare; pelerina alaptare; avantaje pelerina alaptare; pelerina pentru alaptare; pelerina alaptat; peerina pentru alaptat

Pelerina alaptare

Pelerina pentru alăptare discretă

Stim că pentru orice mamica este important să alăpteze, iar pentru orice bebe este un aspect essential, si foarte benefic. Iar pentru noi este o bucurie să putem veni în sprijinul tău oferindu-ti un produs ce poate crea intimitatea necesară ţie si copilului in acele situatii mai special, chiar daca hainele tale nu sunt speciale pentru alăptare Pelerina alaptare este confecţionată dintr-un material uşor, ce permite trecerea aerului, iar prin intermediul arcului de la baza gâtului ai contact vizual permanent cu bebe. Sistemul de susţinere de după gât poate fi reglat, iar ca si volum, pelerina alaptare ocupă foarte puţin loc în poşetă sau în geanta, asadar poate fi luata cu usurinta oriunde.

Ce spun clienţii noştri:

Mulțumesc pt pelerină, este fenomenal de utilă!

Mulțumesc pt pelerină, este fenomenal de utilă! Am testat-o chiar în Turcia, unde gradul lor de toleranță în ceea ce privește alăptarea în public este extrem de redus. Nu am atras cu nimic atenția, în schimb toți înnebuneau de drag când, după alăptat, vedeau că de sub husă apărea un cap de bebelușă mulțumită. :)

Elena, Constanța

2016-09-08T07:15:01+00:00

Elena, Constanța