scutece refolosibile; scutece refolosibile iasi; scutece refolosibile cu buzunar; scutece refolosibile;

Scutece refolosibile cu buzunar

Scutece refolosibile cu inserturi de material absorbant

Modelele de scutece refolosibile cu buzunar sunt recomandate din toate punctele de vedere, şi aplicabile în toate situaţiile. De asemenea, este şi cel mai uşor de folsit. Constă dintr-o parte impermeabilă la exterior şi pufoasă la interior (material fleece), iar printr-o deschizătură (buzunar) se introduce între cele două materiale un insert, adică un material absorbant. Pe lângă economiile majore pe care le faci alegând scutece refolosibile în loc de cele de unică folosinţă, copilul are foarte mult de câştigat, dat fiind faptul că nu se mai irită, deoarece nu intră în contact direct cu materialul ud, cel pufos protejându-l de umezeală.

Ce spun clienţii noştri:

Nu mai trec în veci la scutecele de unică folosință!

Cred că am descoperit roata! De dimineață i-am pus scutecul textil şi până la ora 15 nu a trebuit să-l spăl (nu a făcut caca şi nici nu s-a iritat!!!!). L-am schimbat doar de pipi acum 15 minute. Dacă va fi aşa zilnic, apăi nu mai trec în veci la scutecele de unică folosință! Multumesc Scutecele.ro!

Cătălina, Bragadiru (Ilfov)

2016-09-08T07:14:44+00:00

Cătălina, Bragadiru (Ilfov)

Interiorul este foarte moale,  iar bebe nu se irită.

Îmi place că interiorul scutecelului MamaRo este foarte moale, iar bebe nu se irită. De asemenea, printul cu ooga booga este unul dintre preferatele noastre. Aş dori să încerc şi un scutecel pentru înot.

Alexandra, Bucureşti

2016-09-08T07:14:44+00:00

Alexandra, Bucureşti

Scutece refolosibile cu buzunar; beneficii si caracteristici

Scutecele textile de tip scutece refolosibile cu buzunar au un strat impermeabil (dar respirabil) şi încă unul mai moale care vine în contact direct cu funduleţul, având rol de protecţie şi confort pentru bebe. Între astea două straturi se introduce ,printr-o deschizătura, numită "buzunar", materialul absorbante, numite inserturi - care este inclus la achiziţionarea scutecului şi poate fi, asemenea achiziţionat separat. Acestea absorb umezeală şi o reţin acolo. După ce umezeală trece de primul strat (ăla moale şi special) şi intră în inserturi, copilul rămâne practic uscat.

Scutece refolosibile: mult mai economice

Printre beneficiile principale oferite de scutece refolosibile cu buzunar se numără faptul că sunt foarte economice. Dacă e să comparăm cheltuieile, necesarul de scutece de unică folosinţă pentru un singur copil, pe o perioada de 2 ani, se încadrează în jurul sumei de 4000 RON, în timp ce pe câteva seturi de scutece refolosibile (acelaşi număr de folosiri), costurile sunt până în 1500RON.

Modelele de scutece refolosibile sunt universale

Un alt avantaj este faptul că, indiferent de modelul de scutece refolosibile cu buzunar, toate sunt de mărime universală, adică pot fi regalte încât să încapă pe un nou-născut, dar şi pe un copil de 2 sau chiar 3 ani. Mai mult, îl poţi folosi şi la al doilea copil fără niciun cost.

În plus, sunt foarte frumoase, te ataşezi de ele că de o hăinuţă drăguţă, îţi este drag să le priveşti, să le pui pe copilaş, să le speli. Vara poate stă doar cu tricou şi scutec şi e super drăgălaş!