Scutece pentru apa; scutece pentru apa iasi; pret scutece pentru apa; scutece textile, scutece lavabile pentru apa; scutece pentru inot; scutece pentru apa

Scutece pentru apa (înot)

Scutece textile speciale pentru apă şi înot; costume de baie pentru copii şi bebeluşi

Modelul de scutece pentru apa sau pentru înot este un scutec distinct. Acest model se foloseşte la piscină sau la mare, pentru a reţine eventualele materii solide. Partea interioară este din PUL, deci este impermeabil, iar exteriorul din materialul folosit în mod obişnuit la costumele de baie. Uneori la interior modelele de scutece pentru apă sunt căptuşite cu bumbac sau pot conţine şi un absorbant.

Scutece pentru apa; prezentare

Că şi proaspăt părinte, nu e nimic mai plăcut şi mai frumos decât să petreci timp cu bebeluşul tău, şi ce mod mai plăcut decât la joacă pe plajă sau la piscină, cu soare şi multe zâmbete. Sau micuţul ar preferă un pic de bălăceala în cădiţă? Oricare ar fi opţiunea lui, noi venim în ajutorul tău cu noile seturi de scutece pentru apa şi înot, pentru a face aceste momente lipsite de grijă scutecelor sau a costumelor de baie. Articolele din oferta de scutece pentru apa şi înot sunt special realizate pentru a se potrivi perfect celui mic, şi pentru a te face să uiţi de micile "evenimente" ce pot apărea în timpul jocului, fie că este vorba de scutece propriu zise sau costume de baie, ambele variante de produse făcând faţă cu uşurinţă necesitatior.