scutece lavabile ieftine; scutece ieftine; scutece lavabile ieftine; scutece textile ieftine; scutece ieftine; scutece lavabile ieftine; scutece ieftine;

Pachete economice de scutece textile

Pachete promoţionale şi economice de scutece lavabile ieftine

Venim în sprijinul proaspetelor mămici cu un seturi şi promoţii de scutece lavabile ieftine şi bune. Gata cu cheltuielile inutile şi cu baxurile întregi cumpărate! Ai nevoie doar de câteva bucăţi pentru a le putea rula: 15-20 pentru un bebe sau 30-40 pentru gemeni (dacă eşti norocos). Pe lângă costul accesibil al setului, unele pachete au şi reduceri semnificative de preţ. Dincolo de faputul că individual aceste scutece rezistă la sute de spălări, pot face şi o economie majoră cumpărând un pachet.

Ce spun clienţii noştri:

Nu mai trec în veci la scutecele de unică folosință!

Cred că am descoperit roata! De dimineață i-am pus scutecul textil şi până la ora 15 nu a trebuit să-l spăl (nu a făcut caca şi nici nu s-a iritat!!!!). L-am schimbat doar de pipi acum 15 minute. Dacă va fi aşa zilnic, apăi nu mai trec în veci la scutecele de unică folosință! Multumesc Scutecele.ro!

Cătălina, Bragadiru (Ilfov)

2016-09-08T07:14:44+00:00

Cătălina, Bragadiru (Ilfov)

Vă mulţumim pentru scutecele, sunt nemaipomenite!

Bună ziua, noi suntem gemenii din judeţul Ilfov, fetiţă şi băieţel si avem 3 luni. Vroiam să vă mulţumim pentru scutecele, sunt nemaipomenite! M-am gândit să vă mulţumesc pentru tot ajutorul informaţional pe care ni l-aţi dat. Şi v-am recomandat cu mult drag la toate proaspetele mămici. Păcat că nu există mai multă reclamă, multe mămici nici nu ştiu de scutece refolosibile.

Marcela, Ilfov

2016-09-08T07:14:44+00:00

Marcela, Ilfov

Scutece lavabile ieftine; pachete promotionale si economice

Dacă eşti în căutarea unor scutece lavabile ieftine, ai nimerit unde exact unde trebuie. La noi găseşti pachete economice de scutece lavabile (de la 3 până la 6 scutece per pachet), totul la un preţ promoţional. Aşadar aici găseşti modalitatea cea mai bună de a face economii la scutece textile, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte sănătatea şi starea de bine a celui mic. Mai mult, pachetele de scutece lavabile ieftine sunt alcătuite din scutece de diferite modele, pentru a evita monotonia, şi pentru a aduce şi mai multă culoare în lumea jucăuşă a micuţului tău.