perna gravide; perna pentru gravide; perna de gravide; perna gravide iasi; perna sarcina; perna gravide; perna dormit gravide; perne gravide; perna lunga

Perna gravide

Perne pentru sarcina; modele si tipuri de perna gravide

Mai jos va prezentam colectia noastra de perne pentru gravide si sarcina, printre care se numara si modelele de perna gravide Cornulet 3 in 1, ce îmbină perfect atat rolul de pernă pentru alăptare bebe, cat şi rolul de pernă pentru sarcină . Orice viitoare mamica are nevoie de un somn cat mai odihnitor, de aceea venim va venim in ajutor cu cele mai colorate (si eficiente) modele de perna gravide. Pernele Cornulet sunt perfecte pentru somn, relaxare, odihna si face ca dormitul pe o parte (recomandat in timpul sarcinii) sa fie mult mai confortabil.

Dimensiunea si forma pernei permite utilizarea ei atat ca sprijin pentru burtica in timpul somnului, pentru ameliorarea durerilor de spate si asigurarea unei pozitii sigure pentru fat, cat si pentru alaptarea copilului, sau crearea unui culcus sigur unde acesta poate sta/dormi linistit.

Ce spun clienţii noştri:

E produsul pe care ar trebui să-l aibă orice mămică!

Sunt extrem de mulțumită de perna pentru alăptare luată de la dvs. E atât de practică și de comodă încât îmi pare rău că nu o pot lua cu mine oriunde, :) însă afară avem sistemele de purtare. De ce îmi place? Pentru că are înălțimea ideală pentru ca bebe să ajungă la sân, prin urmare nu mă mai dor brațele și nici nu stau aplecată, o pot manevra ușor, ca să nu mai zic că te poți și sprijini de ea în toate felurile. Aș mai lua una-două doar așa, ca să fie in casă și pentru ceilalți membri care o "vânează" pentru confortul pe care îl oferă această pernă. :) Si bebe e atât de simpatic cum stă sprijinit în ea și se joacă acolo. Sunt convinsă că și pe perioada sarcinii este extrem de practică, sper să o testăm în viitor. ;) În concluzie, am recomandat-o deja prietenelor, e produsul pe care ar trebui să-l aibă orice mămică! E super de oferit cadou! ;) Noi vă mulțumim!

Corina, Brașov

2016-09-08T07:15:01+00:00

Corina, Brașov

E minunată! Ar fi trebuit să o comand acum câteva luni

Mi-am amintit cât de bine e sa dormi pe spate. O folosesc pentru a dormi, pentru a sta pe canapea... practic nu mă mai desprind de ea. Mi-ar fi placut să fie mai lungă pentru a o ține și între genunchi și la spate, dar folosesc o altă pernă pe care o țin între genunchi și perna cornuleț ca suport atât pentru cap, cât și pentru spate și burtică. Ar fi trebuit să o comand acum câteva luni, dar niciodata nu e prea târziu. Poate așa o apreciez mai mult, după ce am văzut cum e să dormi cu 4-5 perne și să nu fie suficiente. :) Dimensiunile actuale sunt perfecte pentru alăptare și pus bebelușul, așa cum scrie în descriere, așa că, pentru mine, e minunată! Este plină, dar flexibilă și ușor de manevrat. Prețul este foarte bun, în comparație cu tot ce am găsit în magazine. Vă mulțumesc!

Miana, Frankfurt am Main

2016-09-08T07:15:01+00:00

Miana, Frankfurt am Main

Perna gravide; caracteristici si avantaje

Pernele oferite in cadrul magazinului nostru ofera un set de beneficii si avantaje esentiale pentru asigurarea unui confort sporit, a unui somn linistit, ce dovedesc calitatea si atentia investita in realizarea produselor.

Perna gravide model Cornulet

Dintre acestea, cel mai popular model de perna gravide  este modelul Cornulet, cu umplutura siliconizată hipoalergica poliester 100%, de tip biluţe, de la renumita marca SuperBall®.

Fata de perna detasabila este realizata in proportie de 100% din bumbac satinat (folosit si la realizarea lenjeriilor de calitate superioara); Dispune de 2 snururi pentru legare, cu ajutorul carora poate fi utilizata in variate pozitii, spre exemplu ca si perna de alaptat foarte comoda; fata de perna dispune de asemena si de un fermoar rezistent care permite desfatarea si schimbarea fetei de perna.

Perna gravide model Bastonas

Al doilea model de perna gravide pe care v-o oferim cu incredere este modelul de perna Bastonas, ideala pentru gravidele care au probleme cu somnul din cauza durerilor de spate, sau care isi gasesc cu greu o pozitie comfortabila, avand o sensibilitate crescuta. In timpul folosirii, acest model de perna gravide aliniaza capul, gatul, abdomenul si picioarele, reusind astfel sa relaxeze si sa elimine presiunea sangvina. In plus, aceasta pote folosita de asemenea si ca perna pentru alaptat, dupa nastere. Continutul modelului de perna gravide de tip bastonas este hipoalergenic, certificat OEKO-TEX® 100 (ceea ce garanteaza lipsa mirosurilor neplăcute, a bacteriilor si a altor alergeni). Fetele de perna sunt 100% din bumbac de calitate superioara.

Date fiind certificarile pe care le detin aceste produse, cat si aprecierile clinetilor nostri care le-au folosit, va recomandam cu incredere sa utilizati oricare dintre aceaste modele de perna gravide, atat in timpul sarcinii cat si pentru alaptarea bebelusului dupa nastere.