protectie iarna marsupiu

Protectie Iarna Marsupiu

Cover de protectie iarna marsupii ergonomice

Frigul, ninsoarea, ploile și vremea capricioasă nu mai sunt un motiv de îngrijorare, deoarece noi venim în sprijinul mămicilor cu o super colectie: sistemele de protectie iarna marsupiu (ssc) sunt perfecte pentru utilizarea în toate anotimpurile, în special pe ploaie, ninsoare, sau vânt puternic. Modelele de protectie iarna marsupiu sunt realizate din material impermeabil la exterior (fas) şi polar gros la interior.

Iarna, în special, se utilizează pentru a-l ţine pe bebe la căldurică şi pentru a-l proteja de vântul rece sau ninsoare. Indiferent de vremea de afară, te vei putea bucură de timpul petrecut cu bebelușul tău, iar el va fi mereu protejat de capriciile vreme. Chiar dacă afară ninge, plouă, sau e vânt puternic, el va stă la căldurică, la pieptul tău, oriunde veți merge.

Ce spun clienţii noştri:

Hop si noi afară!

Hop si noi afară! Ne-am aventurat pentru prima dată afară după ce o săptămână am dat numai ture prin casă. Și da! E dată cu praf de somn. A dormit super bine puiul! Mulțumim Scutecele.ro pentru protecția de iarnă!

Anca, Craiova

2016-09-08T07:15:01+00:00

Anca, Craiova

Rareș a dormit la căldurică, ține foarte bine de cald

Bună, am primit protecția de iarnă și mesajul. Mulțumesc mult pentru promptitudine. Acum parcă abia aștept frigul :))))) Iată o poză cu protecția de la voi peste eșarfa Moby. Rareș a dormit la căldurică, ține foarte bine de cald. Mi-a luat ceva timp să mă prind cum se montează, însă acum mi se pare ușor și mă descurc fără ajutor. Bebe a protestat la început, dar afară nu a avut nicio problemă. Nu-i place să fie înfofolit și este cam mic să priceapă că ieșim afară :))))) Are 3l2s. Să aveți o zi minunată!

Corina, București

2016-09-08T07:15:01+00:00

Corina, București

Protectie iarna marsupiu

Detalii sisteme de protecție iarnă marsupiu (port bebe)

Sistemele de protecție de iarnă sunt ideale pentru marsupii ergonomice, însă în același timp, pot fi utilizate foarte ușor și la alte sisteme mai simple de port bebe, cum ar fi cele de tip sling sau wrap. Modelele noastre de protecție iarnă marsupiu sunt de mai multe tipuri, cele clasice (de la Bagy sau de la BB Junior sau cele 3 în 1.

Un aspect important al modelelor de protecție iarnă marsupiu de la Baby e faptul că aceastea au foarte multe reglaje ce pot fi aplicate sistemului, în fucntie de vreme sau de vârstă bebelușului. În același timp, sistemele de protecție iarnă marsupiu de la BB Junior (modelele 3 în 1) dispun de cover exterior complet detașabil, ceea ce înseamnă că acestea pot fi adaptate în funcție de vreme. Indiferent de tipul de protecție iarnă marsupiu pe care îl alegeți, puteți găsi toate modelele și puteți descoperi avantajele fiecărui tip de sistem protecție iarnă marsupiu accesând pagină categoriei acestor tipuri de produse aici.

protectie iarna marsupiu; pret protectie iarna marsupiu bebe; modele protectie iarna; protectie iarna marsupiu