Scutece textile » Termeni şi condiţii
Termeni şi condiţii 2018-10-24T14:31:46+00:00

Termeni şi condiţii

Setul de termeni şi condiţii ai magazinului nostru

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul scutecele.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii.

Informații generale despre produse și comenzi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca acestea sunt lucrate manual.

Clientii scutecele.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica. Produsele comercializate prin intermediul scutecele.ro sunt noi, direct de la producator.

Modalitati de plata

Prin ramburs – la ridicarea coletului de la Poştă sau de la Fan Curier (cash). La ridicarea coletului de la Poștă sau de la curier veți achita contravaloarea produselor comandate (plus taxele de expediere), suma fiind exact cea care vă este confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

Direct/cash (numai in Iasi) – Modalitate disponibila doar in Iasi, cu ridicarea directa a produselor. De asemenea puteti testa produsele odata cu realizarea platii, sau oricare alte produse disponibile in magazin.

Depunere de numerar (in avans) – Prin plata cash la ghişeul Băncii Transilvania, doar cu buletinul, in contul mentionat mai jos

Transfer bancar (in avans) – Plata cu OP sau transfer online din contul dvs, în cont la Banca Transilvania (banca dumneavoastră vă va lua şi un comision pentru tranzacţie). Plata prin transfer bancar sau depunere se face doar în baza facturii proforme emise de Scutecele.ro, în urma confirmarii online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății. Transferul bancar se face cu OP (ordin de plată) sau prin internet banking, din contul dumneavoastră bancar. Depunerea de numerar se face direct la ghișeul Băncii Transilvania, doar cu buletinul, fără a mai plăti taxe sau comision.

Datele contului: VASILESCU LUCILIA I.I.
RO50 BTRL RONC RT02 7427 1301 BANCA TRANSILVANIA

Modificări si Corectari

Ne rezervam dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului scutecele.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari. Utilizatorul scutecele.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garantam faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de scutecele.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi vom face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul scutecele.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si scutecele.ro. Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul scutecele.ro, cumparatorul poate solicita, conform HG 665/1995 (Art. 5, 6), repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant alscutecele.ro a defectului reclamat. Orice litigiu aparut intre Clienti si scutecele.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: contact@scutecele.ro

 

 Politica de returnare

Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris sau telefonic ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului. Legea specifica in mod clar ca returnarea produselor in acest caz se face pe cheltuiala acestuia, dar pentru ca tot timpul dorim sa oferim mai mult clientilor nostri, returanarea produselor nedorite sau neconforme se va face pe cheltuiala noastra, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea, la adresa la care a fost trimisa comanda. Inainte de a returna produsele, te rugam sa ne contactezi la adresa de email contact@scutecele.ro si sa mentionezi in mesaj numarul comenzii din care doresti sa returnezi produse. In maximum 15 de zile de la data returnarii vei primi contravaloarea comenzii sau produselor returnate. Coletele returnate fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Returnarea banilor se va face doar in contul bancar specificat de catre client in notificarea trimisa.

Conditii de returnare

Conform legii, termenul în care puteți returna produsele comandate online este de 10 de zile. Dacă produsul comandat nu este ceea ce v-ați dorit îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (minus cheltuielile de transport) într-un interval de maxim 10 de zile de la data primirii pachetului.

Noi vă oferim Garanția de 30 de zile! Astfel, aveți o lună întreagă la dispoziție pentru a vă decide dacă produsul cumpărat este ceea ce vă doriți sau nu și eventual a-l trimite înapoi pentru a-l schimba sau a vă recupera banii. Regula de mai sus se va aplica numai în cazul în care produsele sunt într-o stare perfectă, fără urme ale utilizării, cu etichetele originale și în ambalajul original. Este necesară și dovada achiziției – copia facturii.

De menționat că se va returna numai contravaloarea produsului fără cheltuielile de livrare. Garanția de retur se oferă pentru deficiențe neimputabile consumatorului, cu condiția respectării recomandărilor de utilizare și întreținere. Produsele pot fi returnate sau schimbate cu alte produse. Produsul se repară, se înlocuiește sau se oferă contravaloarea lui. Produsul returnat trebuie să indeplineasca anumite criterii:

  • Sa fie în stare perfectă, în cutia originală.
  • Cutia produsului trebuie ambalată corespunzator, altfel va fi refuzată.
  • Produsul nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, sau daca nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii.
  • Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, murdare, deteriorate sau cu urme de uzură.

Returnarea produsului se face printr-o firmă de curierat, nu prin Poșta Română. Taxa curierului pentru retur e suportată de cumparator. Termenul de 30 zile începe să curgă de la data primirii produselor. Pachetul nu se expediază cu ramburs. În cazul exercitarii dreptului de returnare a banilor, contravaloarea comenzii se va transfera într-un cont bancar într-un interval de 30 de zile de la retur. Returnarea de produse este valabilă numai pentru persoane fizice.

In cazul reclamațiilor

În cazul unei reclamații vă rugăm sa vă adresați echipei magazinului online, cu o cerere în scris, prin email la adresa contact@scutecele.ro. Dacă sunt probleme legate de conținutul pachetului sau de factură vă rugăm să ne contactați în maxim 3 zile de la primirea coletului. Este posibil să mai și greșim, dar ne străduim să rezolvăm și să reducem pagubele la minim. Vezi aici ce alte garanții îți mai oferim.

Politica de confidențialitate

scutecele.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa: contact@scutecele.ro

Copyright si drepturi de autor

Continutul site-ului scutecele.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe scutecele.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartinscutecele.ro, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul scutecele.ro

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul scutecele.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client. Accesul pe site-ul scutecele.ro, in scop personal, este nelimitat, dar nu confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris din partea scutecele.ro

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului scutecele.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Firma noastra pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura ca experienta de cumparare este unica si placuta pentru tine. Te invitam pe pagina de produse.