Scutece textile » Marsupiu Ergonomic – pret marsupiu ergonomic; SSC marsupiu egnonomic Iasi;
Marsupiu Ergonomic – pret marsupiu ergonomic; SSC marsupiu egnonomic Iasi; 2019-06-04T07:12:37+00:00

Marsupiu Ergonomic

Sisteme port bebe, de tip marsupiu ergonomic

Va prezentam sistemele port-bebe de tip marsupiu ergonomic (cunoscut si ca SSC bebe) ce asigură poziția corectă pentru copil dar și confortul celui care-l poartă. Aspectul esential ce diferentiaza aceste modele este faptul ca, fiind sisteme ergonomice, orice tip de marsupiu ergonomic ati alege (universal, cu 2 fete, sau clasic) acesta va  asigura o pozitie corecta, recomandata de medicii ortopezi si naturala de purtare a bebelusului (pozitia picioruselor fiind in forma literei M, pe parcursul puratarii).

marsupiu ergonomic; modele marsupiu ergonomic; marsupiu ergonomic iasi; marsupiu ergonomic; pret marsupiu ergonomic iasi; marsupiu ergonomic; modele marsupiu ergonomic iasi; primul

Marsupiu Ergonomic – Modele cu Design Clasic

Marsupiu ergonomic, cu desing clasic, one-color

Sistemele de purtare de tip Marsupiu Ergonomic Clasic dispun de o structura standard, clasica. La fel ca orice alt marsupiu ergonomic By Bagy, acestea au elementele standard (punte, bretele si interior moale, cureluse de sustinere). Marsupiile Ergonomice Clasice se deosebesc si prin design-ul minimalist, simplu, monocrom. In ceea ce priveste aspectule practice, modele clasice păstrează aceleazi beneficii fata de bebelus si purtator, oferind atât mamei că şi copilului o poziţie naturala, sănătoasă şi confortabilă în timpul purtării.

marsupiu ergonomic; modele marsupiu ergonomic; marsupiu ergonomic iasi; marsupiu ergonomic; pret marsupiu ergonomic iasi; marsupiu ergonomic; modele marsupiu ergonomic iasi; al doileamarsupiu ergonomic; modele marsupiu ergonomic; marsupiu ergonomic iasi; marsupiu ergonomic; pret marsupiu ergonomic iasi; marsupiu ergonomic; modele marsupiu ergonomic iasi; trei

Marsupiu Ergonomic – Modele Universale

Marsupiu ergonomic de tip universal, purtabil atat vara cat si iarna

Sistemele port bebe de tip marsupiu ergonomic universal (cunoscute si ca SSC bebe) au avantaje distinctive fata de celelalte modele de marsupiu ergonomic. Printre acestea se numara si sistemului de aerisire integrat, unic in Romania, acestea pot fi folosite indiferent de anotimp,  atat iarna cat si vara. De asemenea,  dispun si de o gluga detasabila pentru cel mic, ce poate fi prinsa de bretelele acestuia, pentru a fi mereu intr-o pozitie verticala.

marsupiu ergonomic; modele marsupiu ergonomic; marsupiu ergonomic iasi; marsupiu ergonomic; pret marsupiu ergonomic iasi; marsupiu ergonomic; modele marsupiu ergonomic iasi; al doilea

Marsupiu Ergonomic – Modele cu 2 Feţe

Marsupiu ergonomic, purtabil faţa/verso

Marsupiile ergonomice cu 2 fețe sunt foarte usoare ca si greutate, cantarind aproximativ 300 de grame. Orice model de marsupiu ergonomic cu 2 fețe este usor de pastrat si de intetinut, foarte bun pentru folosirea in deplasari sau vizite alaturi de bebe. Acest lucru este posibil datorita materialului foarte durabil din care este creat  marsupiul Nap Bag cu 2 fate: confectionat din materiale durabile si moi, din fibre natural. Materialul din bumbac si cusaturile duble ofera suguranta si confort atat parintelui cat si micutului.

Marsupiu Ergonomic Certificat

Sistemele de purtare de tip marsupiu ergonomic cu 2 feţe oferă un set extins de avantaje şi beneficii, atât mamei purtătoare cât mai ales bebeluşului. În principal, acestea sunt concentrate în trei arii principale, Începem cu cel estetic şi funcţional (de unde şi numele), acestea fiind purtabile pe ambele feţe (faţă/verso) şi putând fi asortate cu multe ţinute. În aceaşi timp, modelele cu 2 fete păstrează toate reglajele şi ajustările standard pe care le au toate sistemele de tip marsupiu ergonomic de la Bagy (ajustararea bretelelor, a centurii, etc).

Marsupiu ergonomic: grija pentru amandoi

Modelele de marsupii ergonomice sunt disponibile in trei variante prncipale. Primul este marsupiu ergonomic de tip universal, caracterizat prin faptul ca datorita accesoriilor sale si a modului de contrustie (sistem de aerisire, gluga detasabila) poate fi purtat in orice anotimp, atat in perioade de vreme calda cat si in perioade de vreme mai rece. Al doilea tip este marsupiu ergonomic cu 2 fete (double-sided), simplu, ce poate fi purtat atat pe fata cat si pe verso, cele doua avand modele si culori diferite. Cel de-al treilea tip este cel cu Desing Clasic, ce poate fi simplu sau universal.

Toate marsupiile ergonomice (ssc – soft structured carrier) de la Bagy, inclusiv modelele cu 2 feţe, au avantajul de a “avea grijă” şi de cel care foloseşte şi poartă marsupiul, protejând coloana acestuia/acesteia prin distribuirea greutăţii pe mai multe categorii de muşchi (făcând purtarea copilului mult mai uşoară).

Însă în primul rând sunt avantajele pentru sănătatea şi dezvoltarea corectă a celui mic. Un marsupiu ergonomic asigura o poziţie corectă bebeluşului în timpul purtării, poziţie recomandată şi de medicul ortoped, deoarece previne apariţia deformărilor la nivelul sistemului osos şi a musculaturii rezultate din purtarea neadecvată.

Marsupiu ergonomic: te scapa de griji

O astfel de problema comună ce este evitată cu ajutorul folosirii unui marsupiu ergonomic este deformarea articulaţiilor sodurilor bebeluşului, problema pe care sistemele port bebe de tip marsupiu ergonomic (universale sau cu 2 feţe) o previne prin formă şi structura punţii, acestea fiind de aşa natură încât poziţia picioruşelor să fie menţinută în formă “M” pe parcursul purtării, poziţie naturală pentru copii sub 3 ani. Acesta e numai un exemplu, sistemele de tip marsupiu ergonomic protejând coloana, oferindui o poziţie naturală în mod gradual, pe măsură ce se bebeluşul se dezvoltă (coloana în formă de C când e foarte mic, după care îndreptarea acesteia în mod gradual), susţinând în acelaşi timp muşchii gâtului şi ai capului.

Datorită acestora şi multor altor motive şi avantaje, recomandăm cu încredere marsupiile ergonomice by Bagy, fie că e vorba de modelele de marsupiu ergonomic cu 2 feţe sau cele universale.