perna alaptare; modele perna alaptare; perna alaptat; perna alaptare iasi; perna alaptare; perna bebelusi; perna alaptare; perna pentru alaptare; perna pentru alaptare bebe; perna pentru alaptat; perna pentru alaptare med

Perna alaptare

Perna pentru alaptare; tipuri si modele de perna alaptare

Perna alaptare îmbină perfect atat rolul de pernă pentru alăptare bebe, cat şi rolul de pernă pentru sarcină . De aceea, dacă eşti în ultimul semestru şi până acum nu ai avut probleme deosebite legate de somn, acum modelul de perna Cornuleţ este ideală pentru tine! De asemenea, perna alaptare poate fi folosită şi ca suport pentru bebeluş. Doar leagă capetele pernei, pune o păturică şi obţii un execent culcuş pentru copil.

Ce spun clienţii noştri:

E produsul pe care ar trebui să-l aibă orice mămică!

Sunt extrem de mulțumită de perna pentru alăptare luată de la dvs. E atât de practică și de comodă încât îmi pare rău că nu o pot lua cu mine oriunde, :) însă afară avem sistemele de purtare. De ce îmi place? Pentru că are înălțimea ideală pentru ca bebe să ajungă la sân, prin urmare nu mă mai dor brațele și nici nu stau aplecată, o pot manevra ușor, ca să nu mai zic că te poți și sprijini de ea în toate felurile. Aș mai lua una-două doar așa, ca să fie in casă și pentru ceilalți membri care o "vânează" pentru confortul pe care îl oferă această pernă. :) Si bebe e atât de simpatic cum stă sprijinit în ea și se joacă acolo. Sunt convinsă că și pe perioada sarcinii este extrem de practică, sper să o testăm în viitor. ;) În concluzie, am recomandat-o deja prietenelor, e produsul pe care ar trebui să-l aibă orice mămică! E super de oferit cadou! ;) Noi vă mulțumim!

Corina, Brașov

2016-09-08T07:15:01+00:00

Corina, Brașov

E minunată! Ar fi trebuit să o comand acum câteva luni

Mi-am amintit cât de bine e sa dormi pe spate. O folosesc pentru a dormi, pentru a sta pe canapea... practic nu mă mai desprind de ea. Mi-ar fi placut să fie mai lungă pentru a o ține și între genunchi și la spate, dar folosesc o altă pernă pe care o țin între genunchi și perna cornuleț ca suport atât pentru cap, cât și pentru spate și burtică. Ar fi trebuit să o comand acum câteva luni, dar niciodata nu e prea târziu. Poate așa o apreciez mai mult, după ce am văzut cum e să dormi cu 4-5 perne și să nu fie suficiente. :) Dimensiunile actuale sunt perfecte pentru alăptare și pus bebelușul, așa cum scrie în descriere, așa că, pentru mine, e minunată! Este plină, dar flexibilă și ușor de manevrat. Prețul este foarte bun, în comparație cu tot ce am găsit în magazine. Vă mulțumesc!

Miana, Frankfurt am Main

2016-09-08T07:15:01+00:00

Miana, Frankfurt am Main

Perna alaptare; caracteristici si beneficii

Pernele oferite in cadrul magazinului nostru prezinta un set de beneficii si avantaje ce ajuta la asigurarea unui confort sporit in timpul alaptarii, atat pentru mama cat mai ales pentru bebelus. Cele doua tipuri de perne sunt universale, ceea ce inseamna ca pot fi folosite atat pentru alaptare cat si pe perioada sarcinei, acestea oferind un somn linistit si lipsit de dureri sau discomfort.

Perna alaptare model Cornulet

Cel mai popular model de perna alaptare este modelul Cornulet, model ce dispune de umplutura siliconizată hipoalergica poliester 100%, de tip biluţe, marca SuperBall®. Fata de perna este detasabila si e realizata din bumbac satinat, de calitate superioara; De asemean, acest model de perna alaptare dispune de doua snururi ce pot fi legate, pentru a facilita utilizarea pernei in variate pozitii, precum culcus pentru bebelus; fata de perna prezinta si un fermoar care permite desfatarea si schimbarea fetei de perna.

Perna alaptare model Bastonas

Continutul modelului de perna alaptare de tip bastonas este hipoalergenic, fiind certificat OEKO-TEX® 100 (certificare ce asigura lipsa mirosurilor neplăcute, a bacteriilor sau alergenilor). La fel ca si in cazul modelelor de perna alaptare Cornulet, fetele de perna ale modelelor Bastonas sunt realizate 100% din bumbac de calitate superioara.

Datorita atat certificarilor de catre experti, cat si aprecierile clinetilor nostri, va recomandam cu incredere sa folositi oricare dintre cele doua modele de perna alaptare, atat in timpul sarcinii cat si pentru alaptarea bebelusului dupa nastere.