sling cu inele; pret sling cu inele; magazin babywearing; sling cu inele; sling cu inele iasi; modele slinguri cu inele; sling cu inele; slinguri cu inele

Sling cu inele

Esarfe port bebe, de tip sling cu inele (bumbac)

Va prezentam cu drag colectia noastra de sling cu inele, sisteme port bebe ergonomice de tip esarfa, ce asigura o pozie corecta, recomandata de medici, pentru purtarea bebelusului, pozitie ce previne aparitia deformatiilor la coloana celui mic sau a dispalziei de sold. In acelasi timp, esarfele ergonomice de tip sling cu inele reusesc sa protejeze musculatura si coloana purtatorului, si diminueaza greutatea perceputa in timpul purtarii.

Calitatea și siguranța, acestea sunt 2 condiții de bază pentru orice sistem de purtare pentru a asigura o experiență plăcută atât pentru purtator cat si pentru bebeluș. Țesătura este realizata 100% din bumbac, ţesută dublu-diagonal, cu tiv dublu pentru a preveni deformările. Cusătură de rezistenţă întărită şi dublată. Inele sunt din aluminiu, omologate, produse special pentru slinguri.

sling cu inele; pret sling cu inele; magazin babywearing; sling cu inele; sling cu inele iasi; modele slinguri cu inele; sling cu inele;

Sling cu inele; avantaje si utilizare

Un sling cu inele este o bucata lată de material textil purtată în diagonală pe piept şi peste un umăr, prinsa prin ifasurarea unuia dintre capete intre doua inele, prindere ce ajuta la stabilitatea sistemului si in acelasi timp la reglarea dimensiunii.

Daca alăptezi la sân, un sling cu inele este numai bun, deoarece poziţia îţi va permite să-ţi hrănesti micuţul în mod discret si mai ales comfortabil. Însă sprijinul pe un singur umăr pentru perioade lungi de timo poate deveni incomod, mai ales când bebeluşul creşte în greutate. Insa sistemele port bebe de tipul sling cu inele ofera o poziţie corectă pentru un bebeluş nou născut, sau până spre 2 luni. Încă de la naştere bebeluşul poate fi purtat în sling, dacă puntea este adaptată pentru dimensiunea lui şi dacă sling-ul este reglat si poziţionat corect. În această etapă bebeluşul încă nu îşi poate ţine singur căpuşorul, de aceea el trebuie poziţionat cât mai sus in sling, cu capul cat mai aproape de tine, cât să îl poti săruta pe frunte, iar materialul slingului trebuie să îi ajungă până la ceafă, pentru a o sustine. Mânuţele copilului trebuie sa fie în interior (sau daca este mai mare de 5 luni, pot fi in exterior). Ca sa fii sigura ca pozitia e corecta, ar trebui ca două degete să-i încapă sub bărbie, pentru a te asigura ca sling-ul nu este prea strans.

Evident, in sistemele de tip sling cu inele, ca si in cazul celorlalte sisteme port bebe ergonomice, spatele bebelusului trebuie sa fie susţinut în întregime (avand coloana în forma literei C).