Scutece textile » Continut produse – Perna alaptare plus

Posts not found

Perna alalptat plus

Perna alalptat plus

Cel mai nou produs de igienă intimă pentru femei, chiloţii menstruali protectori din vâscoză de bambus, pentru perioadele de ciclu menstrual şi in cazul micilor incontinenţe urinare.

Produsul este realizat din:

  • Vâscoză din bambus (fibra tesuta) 95%
  • Spandex 5%

Acest model de chiloţi, de înălţime medie, confirmă caracteristicile tehnice corelate protecţiei şi confortului în perioada de ciclu menstrual şi în cazul incontinenţelor urinare. Materialul din vâscoză de bambus elastic este un material respirabil, care împreună cu absorbantul intim intern sau extern, asigură o stare de protecţie foarte confortabilă.

Este garantată rezistenţa la foarte multe spălări, rămânând neschimbate proprietăţile vâscozei din bambus şi în mod special asigură liniştea unei protecţii sigure şi în activităţile zilnice.

Avantajele oferite de ţesătura din bambus (materialul principal folosit in realizarea produsului):

  • Materialul are un luciu natural şi este moale la atingere, la fel ca şi mătasea, însă fiind mai rezistent ca aceasta.
   bambusul prin natura sa este o fibra antibacteriană şi antifungică, datorita unui agent antibacterian unic care se regăseste în aceste plante, numit: ‘bambu kun’, care ajută să menţină şi mirosurile neplăcute şi blochează înmulţirea bacteriilor. Din aceste motive articolele vestimentare din fibră de bambus sunt mai igienice şi rămân parfumate mai mult timp.
  • Este o fibră cu un grad ridicat de absorbţie, de 4 ori mai mare decât cel al bumbacului. în condiţii meteorologice calde şi umede, materialul din bambus menţine uscată pielea celui care îl poartă fiind mult mai comod.
  • Structura fibrelor de bambus fac ţesătura sa fie mai respirabilă şi cu o reglare termică mai bună decât bumbacul, cânepa, lâna sau ţesăturile sintetice.
  • Datorită structurii drepte şi rotunde a fibrei de bambus, materialul rezultat este moale şi nu produce iritaţii, fiind recomandat şi pentru persoanele cu piele sensibilă.

Mai jos sunt prezentate toate optiunile disponibile in cadrul magazinului nostru. Alegerea marimii produsului pe care doriti sa-l comandati se face din pagina proprie a produsului.

Material 95% vâscoză din bambus
5% spandex
Optiuni Culori Disponibile Mov, Roşu, Negru
Optiuni Marimi Disponibile M, L, XL (marimi zona Euro)
10, 12, 14 (marimi UK)

banner promo marsupii protectie

protectie iarna promotie
2018-12-17T14:08:23+00:00