Scutece textile » Continut produse – Wrap elastic by Bagy

Wrap elastic by Bagy

Caracteristici generale pentru modelele de wrap elastic by Bagy

Vrei un bebe linistit si fara colici? Poarta-l la piept inca de la nastere! Deja stim ca nu te vei mai satura sa-l dragalesti!

Toate mamele stiu ca locul ideal pentru bebelus este langa mama lui. Legatura unica ce s-a creat cat timp a stat in burtica nu se poate rupe dupa nastere. Si stim cat iti este de greu sa-l lasi chiar si cateva minute. Pentru ca vrei sa-l tii la piept, sa-i simti mirosul, sa-l protejezi, sa-l stii in siguranta.

De aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu modelele de wrap elastic by Bagy. Acest tip de wrap este practic, comod, usor, iar bebelusul tau se va simti protejat si iubit, chiar din prima clipa. Wrapul elastic by Bagy este unul din cele mai comfortabile wrapuri, si puteţi purta copilaşul în el inca de la naştere, pina la 12kg.

Caracteristici generale:

(Acestea se aplica pentru toate wrap-urile elastice By Bagy, indiferent de model sau culoare)

  • Materialul este bio-cotton, bumbac 100%. Este subtire si racoros pentru vara.
  • Tesatura, desi elastica, nu se intinde dupa purtat!
  • Culorile sunt superbe si dupa multe spalari.
  • Wrapul distribuie greutatea copilului pe mai multe grupe de muşchi – pe umeri, şolduri şi muşchii spatelui, (datorita faptului ca este un sistem de port bebe ergonomic) astfel încît purtarea copilaşului devine mult mai confortabilă.
  • Vrei un bebe linistit si fara colici? Poarta-l la piept inca de la nastere! Deja stim ca nu te vei mai satura sa-l dragalesti!
2019-01-14T14:26:24+00:00