Scutece textile » Ce scutece să alegem

Ce scutece să alegem

Alegerea scutecelor este un care include atat aspectele fata de bebelus: confort, varsta, energia cu care descopera lumea, dar si aspectele materiale: cost , calitate , reziztenta. Nu toata lumea poate sa argumenteze de ce ar alege un tip de scutec sau altul pentru copilul lor. Aceasta chestiune este importanta pentru ca este despre bebe si confortul lui. Mai jos se discuta rolul punctelor de vedere al parintilor in aceasta decizie.  Speram sa alegeti cele mai bune scutece.

Bărbaţii ar alege cele mai bune scutece scutecele textile

De ce? Pentru ca lor le plac lucrurile confortabile. Ei prefera hainele lejere, incaltamintea comoda si frizuri care nu le dau bataie de cap. Femeile, de dragul frumusetii, adopta un stil total inconfortabil: bretelute care mereu aluneca, decolteuri care trebuie mereu potrivite, fuste prea scurte ce risca sa fie ridicate de vant, tocuri periculos de instabile, coafuri ce trebuie mereu aranjate, fixate, cu suvite ce niciodata nu stau la locul lor. Desi isi dau seama (sau nu?) de incomoditatea acestor lucruri, nu renunta la ele. In schimb, barbatii nu se complica. Ei prefera tinutele cele mai bune( confortabile ), simple, sport.

Singurul accesoriu incomod din garderoba lor este cravata, pe care o poarta numai cand este neaparat necesar si renunta la ea imediat ce acest lucru este posibil. Si in privinta lenjeriei intime se vede o mare diferenta intre ceea ce aleg barbatii si ce aleg femeile.

Si totusi, desi femeile cunosc disconfortul absorbantelor de unica folosinta din hartie si plastic pe care le folosesc cateva zile pe luna, putine sunt cele care aleg altceva (de ex. absorbante refolosibile din materiale placute, catifelate). In privinta bebelusilor, poate necunoscand alternativa, comit aceeasi greseala, tinandu-i imbracati in scutecele din plastic uneori mai mult de 2 ani de zile!

Daca s-ar pune in pielea lor cu siguranta ar sti ce sa aleaga! Daca i-ar intreba pe barbati, acestia ar alege din prima materialele placute si moi. Mamici si tatici! Asa cum alegeti cu grija hainutele bebelusului vostru, hrana si celelalte accesorii, alegeti cu grija si scutecele pe care acesta le va purta! Nu luati din raft pachetele pline de chimicale.

Informati-va! Exista si scutece mult mai bune, blande cu pielea, total sigure, ecologice, cu design modern si economice pe deasupra. Sunt scutecele textile refolosibile!

Copilul va va multumi, pentru ca ati ales cele mai bune scutece 🙂

2018-11-18T15:12:29+00:00