Scutece textile » De ce scutece refolosibile?

De ce scutece refolosibile?

Funduleţ umed sau iritat?

In cazul scutecelor de unica folosinta, adesea chimicalele din interior provoaca iritatii, reactii alergice sau chiar probleme pe temen lung.

De aceea, pentru fabricarea scutecelor textile moderne au fost gândite materiale speciale cu putere mare de absorbţie care să inlocuiasca cu succes chimicalele folosite pe scara atat de larga, protejand astfel sănătatea micutilor si eliminând orice suspiciune legată substanţe cu potenţial efect alergenic sau iritant, reducându-se astfel drastic severitatea şi incidenţa dermatitei de scutec.

Scutecele refolosibile din zilele noastre sunt în aşa fel concepute încât, desi impermeabile, lasă pielea să respirePuterea mare de absorbţie a inserturilor conferă siguranta si aceeaşi protecţie ca orice scutec de unica folosinta. Stratul anti-umezeala vine să completeze aceste calitatati deoarece are capacitatea de a feri pielea de contactul direct cu urina. Suprafaţa de absorbţie va rămâne uscată, iar tu vei aprecia această calitate când vei pleca la plimbare sau la cumpărături cu cel mic.

Pe măsură ce copilaşul tău va creşte, îşi va manifesta şi nevoia de activitate. În timpul dedicat jocului şi explorărilor sale de-a buşilea prin casă, scutecul potrivit trebuie să îi ofere libertate de mişcare. De aceea am luat in considerare si acest aspect. Datorita elasticului reglabil, scutecele se vor mula perfect pe corpul său de la nastere pana spre 3 ani, in orice etapa a dezvoltarii sale, scutindu-te de cautarea mărimii potrivite pentru vârsta şi greutatea bebeluşului si de cheltuieli inutile, 20-25 de scutece fiind tot ce va trebuie.

Sanatatea, confortul, protecţia, libertatea de mişcare şi adaptabilitatea sunt calităţi de care şi tu, şi copilul tău trebuie să profitaţi din plin şi de care trebuie să ţineţi cont în momentul în care alegeţi scutecul potrivit.

2018-11-18T15:49:02+00:00