Scutece textile » Garanţii şi avantaje
Garanţii şi avantaje 2018-10-24T14:20:42+00:00

Garantii si Avantaje

Setul de garantii pe care ti le oferim odata cu produsele

Suntem siguri că putem să îţi oferim, pe lângă cele mai bune produse de pe piaţă, şi servicii excelente care să te facă sa te simţi aşa cum eşti: special! În cazul în care nu ştii ce culoare, ce material sau ce model să alegi, sau doreşti instrucţiuni referitoare la folosirea şi întreţinerea produselor, îţi oferim cu drag consiliere si indrumare gratuită (click aici)

Garanția satisfacției (30 zile)

Ai la dispoziţie 30 de zile pentru a returna produsul şi a-ţi primi banii înapoi. Ca să poţi beneficia de această garanţie, produsul nu are voie să fie deteriorat şi să aibă urme de uzură (să nu fi fost utilizat). Produsul trebuie trimis prin poştă sau curier, şi banii vor fi returnaţi prin mandat poştal sau transfer bancar în maximum 15 zile de la primirea înapoi a produsului.

Garanția calității (30 zile)

În situaţia în care culoarea sau materialul produsului nu coincid cu aşteptările tale (din diverse motive), ai la dispoziţie 30 de zile în care poţi să schimbi produsul sau să primeşti banii înapoi. Ca să poţi beneficia de această garanţie, produsul nu are voie să fie deteriorat şi să aibă urme de uzură. Cheltuielile pentru returnarea produsului sunt suportate de noi şi aceasta se face prin poştă.

Garanția 90 de zile (3 luni)

Deşi toate produsele sunt făcute la cea mai înaltă calitate şi cu multă atenţie, dacă produsul cumpărat se deteriorează în primele 3 luni de la achiziţie, îl poţi trimite înapoi, pe cheltuiala noastră şi reparaţia se va face în mod gratuit. Această garanţie se aplică doar la scutece, la marsupii garanţia fiind de 30 de zile.

Livrare gratuită

Pentru comenzi de peste 250 lei, achitate în avans, în cont bancar, livrarea prin poştă este gratuită.

Garanția pentru livrare

Dacă din diverse motive comanda ajunge la tine deteriorată, îţi schimbăm produsul/ele sau îţi returnăm banii. Te rugăm doar să ne anunţi ca să putem şi noi, la rândul nostru, să luăm măsuri în acest sens.

În cazul în care coletul nu ajunge în timpul estimat, îţi oferim o reducere de 10% la urmatoarea comandă. Deşi nu este vina noastră, vrem să ne asigurăm că vei rămâne mulţumit şi fidel faţă de produsele noastre.