Scutece textile » Idei de cadouri pentru copii

Idei de cadouri pentru copii

Azi m-am gândit că o listă de cadouri posibile din categoria mama și copilul îți poate fi utilă. Fie că sunt lucruri pe care ți le dorești și vrei să le scrii pe lista pentru Moș Crăciun, fie că vrei să dăruiești, fie că te pregătești de aniversarea unei zile de naștere, de un botez sau orice altă petrecere, iată spre ce te poți orienta când vine vorba de proaspete mămici și mai ales de copilași. Fiind un magazin online, este firesc că vom începe recomandările cu produsele proprii.

  1. Scutece refolosibile – Este o idee foarte bună să-i oferi bebelușului tău ocazia să înceapă să poarte lucruri de calitate. Acest lucru se va reflecta în primul rând asupra sănătății lui, pielea rămânând neiritată, moale și catifelată. Economia pe care o vei face ne mai cumpărând scutece de unică folosință este un bonus pentru tine. Din banii economisiți poti deja să te gândești ce vei cumpăra la anul. 🙂 Poți alege scutece in culori uni sau cu model, la bucată sau sub formă de pachete economice cu 7, 10, 15, 20 bucăți. Dacă ai gemeni uită-te în secțiunea cu oferte speciale.
  2. Un sistem de purtare ergonomic – Fie că vorbim de o eșarfă gen wrap (utilizabil de la naștere) sau de un marsupiu (de la 3-4 luni), la pieptul tău bebelușul se va simți cel mai bine, iar tu te vei putea bucura în tihnă de sărbători.
  3. Produse pentru sarcină și alăptare – Graviduțele și proaspetele mămici vor aprecia garantat pernele multifuncționale. Ele oferă confort, relaxare și odihnă, poziție corectă și sănătoasă, suport pentru cap, gât, spate, burtică, picioare, inclusiv pentru bebe.

Până ce ne vom mai extinde și noi gama de produse, iată ce idei de cadouri îți mai sugerăm, în urma căutărilor noastre prin alte magazine cu produse pentru mămici și copii:

  1. Cu jucăriile nu ai cum să dai greș pentru că, oricît de multe ar avea un copil, ceva nou întotdeauna îi va capta atenția. De la cele pentru bebeluși până la cele pentru scolari, inclusiv Lego sau softuri educaționale găsești la Elefant, EduclassDinoland, Toyz, Ventumkids, Copil.ro, ToyCenter, Nichiduță, BestKids, NicoroToys, 3Pitici, Zâmbirici.
  2. Produse mari pentru bebe mic – pătuț, cărucior, scaun auto, scaun de luat masa, săniuță, bicicletă sau alte lucruri utile poți alege dintr-o varietate de magazine. Îți recomandăm eMag, StrollersElefant, Best kidsBebebliss, Baby Needs, Marisuca, Elf Bebe, Allkids, Pickaboo, Nichiduță.
  3. Softuri educaționale pentru copii: PitiClic,
  4. Orice eveniment din viața dumneavoastră (petrecere, aniversare de copii sau adulți, nuntă, botez sau serbare) trebuie accesorizat corespunzător. De la artificii, baloane, confetti sau lampioane, până la coifuri, farfurii și tacâmuri de unică folosință, găsiți tot ce vă doriți, decorat pe orice tematică, la Accesorii de petrecere. Mie îmi plac nespus de mult!
  5. Pentru fetițe, cu ocazia nașterii, botezului sau la împlinirea unei anumite vârste un cadou perfect sunt cerceii, un medalion sau chiar un set mama-fiică: Cercei Copii, sau orice produs HelloKitty (jucării, obiecte pentru școală, pentru casă, genți, modă, cosmetice).
  6. Hăinuțe cool, vesele și confortabile, fabricate din bumbac 100% și bumbac organic: Funkykids, Minizone, Rochita Ta, Lindie.
  7. Încălțăminte aprobată de asociațiile medicale de pedriatie ca fiind benefice creșterii și dezvoltării sănătoase a picioarelor copiilor: Bigstep, Pantofiori Veseli.
2018-11-18T16:31:57+00:00