marsupiu ergonomic; modele marsupiu ergonomic; marsupiu ergonomic iasi; marsupiu ergonomic; pret marsupiu ergonomic iasi; marsupiu ergonomic; modele marsupiu ergonomic iasi; al doilea

Marsupii Ergonomice (SSC) cu 2 feţe

Sisteme port bebe de tip marsupiu ergonomic, purtabile faţă/verso

Sistemele de purtare de tip marsupiu ergonomic cu 2 fete prezintă un avantaj în plus faţă de cele universale, acela fiind că produsul dispune de două fete diferite, interior-exterior, oferind diversitate în modul de purtare. Aceste modele de marsupiu ergonomic păstrează aceleazi beneficii că şi modelele universale, oferind atât mamei că şi copilului o poziţie sănătoasă şi confortabilă în timpul purtării.

Ce spun clienţii noştri:

E frumos, practic, chiar indispensabil uneori

Mulțumesc pentru minunatul SSC comandat de la voi. E frumos, practic, chiar indispensabil uneori, și unde mai pui că bebica poate lua și masa în oraș în timp ce mami face cumpărături. ;) Îmi place că are și acel buzunărel pentru mami, și aerisire pe timp de vară pentru bebe, iar prețul e super. Zile frumoase!

Maria-Diana - București

2016-09-08T07:14:44+00:00

Maria-Diana - București

Asigură poziţia ideală pentru bebeluşi!

Ce mi-a plăcut din prima la acest purtător a fost că are puntea lată ceea ce înseamnă că asigură poziţia ideală din punct de vedere ortopedic pentru bebeluşi, acea poziţie broscuţă, cu picioarele în M. Fetiţa mea are 2 ani si 10 luni, deci e deja măricică, are picioare lungi, însă a stat foarte bine în Nap Bag, deşi precum se vede şi în poze la vârsta asta puntea nu îi mai ajunge până sub genunchi. Greutatea ei a fost distribuită bine şi pe umeri şi pe mijloc, asemeni unui rucsac.

Ludmila, Timişoara

2016-09-08T07:14:52+00:00

Ludmila, Timişoara