protectie iarna ssc; modele protectie iarna ssc; protectie iarna ssc iasi; pret protectie iarna ssc; protectie iarna ssc

Protectie Iarna SSC

Protectie iarna ssc pentru marsupii si sisteme port bebe

Sistemele de protectie iarnă ssc sunt perfecte pentru utilizarea în toate anotimpurile, în special pe ploaie, ninsoare, sau vânt puternic. Este realizată din material impermeabil la exterior (fas) şi polar gros la interior.

Mai mult, cele 2 coveruri (exteriorul şi interiorul) din care e realizat sistemul de protectie iarna ssc sunt detaşabile, fiind prinse cu ajutorul unor capse special, astfel încât se pot utiliaza împreună sau separat. Iarna, în special, se utilizează împreună pentru a-l ţine pe bebe la căldurică şi pentru a-l proteja de vântul rece sau ninsoare, în timp ce primăvară şi toamna sistemul de protectie iarna ssc se utilizează doar cu protecţia din polar pentru a-l proteja pe bebe în temperaturile răcoroase. Vara, sistemul de protectie iarna ssc se poate utiliza doar coverul din fas care nu permite că ploaia să pătrundă la interior şi să atingă bebeluşul.

Ce spun clienţii noştri:

Hop si noi afară!

Hop si noi afară! Ne-am aventurat pentru prima dată afară după ce o săptămână am dat numai ture prin casă. Și da! E dată cu praf de somn. A dormit super bine puiul! Mulțumim Scutecele.ro pentru protecția de iarnă!

Anca, Craiova

2016-09-08T07:15:01+00:00

Anca, Craiova

Rareș a dormit la căldurică, ține foarte bine de cald

Bună, am primit protecția de iarnă și mesajul. Mulțumesc mult pentru promptitudine. Acum parcă abia aștept frigul :))))) Iată o poză cu protecția de la voi peste eșarfa Moby. Rareș a dormit la căldurică, ține foarte bine de cald. Mi-a luat ceva timp să mă prind cum se montează, însă acum mi se pare ușor și mă descurc fără ajutor. Bebe a protestat la început, dar afară nu a avut nicio problemă. Nu-i place să fie înfofolit și este cam mic să priceapă că ieșim afară :))))) Are 3l2s. Să aveți o zi minunată!

Corina, București

2016-09-08T07:15:01+00:00

Corina, București

Protectie iarna ssc; avantaje si utilizare

Sistemele de protectie iarna ssc sunt perfect utilizabile in toate anotimpurile, avand ca scop protejarea  sbebelusului, indifferent ca vorbim despre ploaie, ninsoare, sau vant puternic. Mai mult chiar, sistemul poate fi montat si detasat foarte usor, fiind prind cu ajutorul unor capse speciale si foarte rezistente. De asemenea, sistemul de protectie iarna ssc, dispune de un set extins de reglaje, pentru o protrivire cat mai buna pe marsupiu (acesta la randul sau fiind foarte reglabil).

Protectie iarna ssc: 2 tipuri de cover, utilizare separata

Sistemul e realizat din doua cover-uri, primul fiind fin material impermeabil la exterior (fâș) și al doilea fiind din polar gros, la interior. Cele 2 cover-uri (cel exteriorul si cel interiorul) sunt detasabile indepent, fiind prinse cu ajutorul unor capse special, astfel incat cele doua pot fi utiliazate impreuna sau separat.

Iarna, pot fi utilizate impreuna pentru a-l ține pe bebe la căldur sau pentru a-l proteja de ninsoare, in timp ce primavara sau toamna poti utiliza doar protectia din polar pentru a-l proteja pe bebe temperaturile reci. Vara poate fi utilizat doar coverul din fas, pentru a proteja copilul de ploaie sau vant, coverul impermeabil nepermitand ca umezeala sa patrunda la interior.