ssc bebe; pret ssc bebe iasi; ssc bebe; marsupiu ssc bebe; model ssc Iasi; ssc bebe iasi; ssc bebe

Marsupii Ergonomice Universale (SSC bebe)

Marsupii ergonomice (ssc bebe), modele universale, purtabile vara/iarna

Marsupii ergonomice (SSC) universale, ce pot fi purtate atat iarna cat si vara. Un marsupiu ergonomic este alcătuit dintr-o parte moale şi lată, făcută dintr-un material textil, o centură pe talie şi două bretele pentru umeri.

Datorita structurii sale usoare (de unde si numele de SSC – Soft Structured Carrier) bebeluşul poate fi purtat foarte aproape de pieptul părintelui, avand vantajul principal de a asigura pozitia corecta si recomandata ortopedic pentru copil (ergonomica) fara sa adauge grutate si protejand coloana purtatorului.

Ce spun clienţii noştri:

E frumos, practic, chiar indispensabil uneori

Mulțumesc pentru minunatul SSC comandat de la voi. E frumos, practic, chiar indispensabil uneori, și unde mai pui că bebica poate lua și masa în oraș în timp ce mami face cumpărături. ;) Îmi place că are și acel buzunărel pentru mami, și aerisire pe timp de vară pentru bebe, iar prețul e super. Zile frumoase!

Maria-Diana - București

2016-09-08T07:14:44+00:00

Maria-Diana - București

Nu ne mai doare spatele de la cărat în braţe

Ne împăcăm foarte bine cu Nap Bag-ul până acum. Am plimbat-o zilele astea doar cu el şi am avut plimbari şi de 3 ore. În general Antoniei îi place să fie purtată aşa, doar când i se face somn se foieşte un pic şi apoi adoarme cu capul într-o parte. Suntem mulţumite de el, nu ne mai doare spatele de la cărat în braţe. Mulţumim!

Cristina, Iaşi

2016-09-08T07:14:52+00:00

Cristina, Iaşi

SSC Marsupii ergonomice; avantajele modelelor universale

Marsupii ergonomice (SSC) universale, sunt sisteme de port bebe ideal. Denumirea provine de la termenul Soft Structured Carrier, fiind un sistem de purtare cu o structura solidă ce este în acelaşi timp moale şi maleabilă. În cazul marsupiilor ergonomice by Bagy, sistemul e confecţionat din materiale şi fibre natural (printre care şi bumbac), pentru a evita intrarea în contact şi expunerea bebeluşului la substanţe nocive.

SSC Marsupii ergonomice universale: purtabile indiferent de vreme

Modelele de marsupiu ergonomic by Bagy universale pot fi purtate atât în perioade mai reci (toamna/iarnă) cât şi în perioade cu o temperatura mai ridicată (primăvară/vara), datorită sistemului de aerisire intregrat: partea din faţă a marsupiului - din spate, pentru bebe - e detaşabilă, fiind dublată pe interior cu plasa. Din acest motiv aerul poate circulă în interior foarte uşor, răcorind bebeluşul în cazul unor temperaturi mai ridicate.

De asemenea, modelele universale au şi glugă detaşabilă şi relgabila, (poate fi chiar şi agăţată de marsupiu, rămânând fixată) ce acţionează atât că mijloc de susţinere a capului bebeluşului, cât şi că protecţie petru soar, vamt sau ploaie.

SSC bebe: o dezvoltare corecta pentru copilul tau

Printre avantajele pe care le oferă un ssc trebuie să menţionăm, în primul rând, faptul că asigura o poziţie corectă pentru bebeluş în timpul purtării, ţinând atât coloana cât şi picioruşele în poziţia naturală, ceea ce îl va feri pe micuţ de multe probleme. Un mode de purtare al copilului neadecvat poate rezultă în deformarea la nivelul sistemului osos şi al articulaţiilor, în special în zona lombară sau a coloanei. Aşadar micuţul îţi va mulţumi mai târziu pentru grijă pe care i-ai purtat-o achiziţionând un sistem port bebe "aşa cum trebuie".

Dincolo de avantajele pentru sănătate, un port bebe de tip SSC bebe de la Bagy prezintă şi numeroase avantaje pentru mămică purtătoare. Datorită numeroaselor moduri de reglare, a materialelor din care este realizat şi a structurii sale, SSC-ul distribuie greutatea pe un set extins de muşchi, protejând coloana purtătorului şi făcând purtatul în sine să pară mult mai uşor.