Scutece textile » Învaţă să fii un părinte mai bun!

Învaţă să fii un părinte mai bun!

Învaţă să fii un părinte mai bun! Copilul tău merită acest lucru!

Cele 10 audiobookuri Smartbox Family din seria “Ghid practic pentru părinți implicați” răspund celor mai importante întrebări ale părinţilor legate de comportamentele copiilor între 0 și 14 ani. ·         Timp de calitate cu copilul tău ·         Dezvoltă încrederea în sine a copilului tău ·         Copilul tău e disciplinat? Ghid de disciplinare fără pedeapsă ·         Cum dezvoltăm un comportament alimentar sănătos la copii? ·         Cum pregătim copilul pentru începerea grădiniței/școlii? ·         Cum dezvoltăm imaginația și creativitatea copiilor? ·         Cum gestionăm fricile copiilor? ·         Somnul la copii ·         Cum abordăm discuțiile dificile cu copiii? ·         Cum gestionăm minciunile copiilor?

De ce audiobook-urile Smartbox Family?

  • Îți oferă un format mai accesibil decât o carte/ un site, atunci când ești ocupat și ai puțin timp pentru lectură.
  • Poți reasculta CD-ul ori de câte ori dorești să îți reactualizezi informația, integral sau pe capitole.
  • CD-ul poate fi ascultat rapid și de către ceilalți adulți din familie, pentru a avea o abordare unitară în relația cu copilul/ copiii.
  • CD-ul audio poate fi ascultat în mașină, folosind în mod eficient timpul petrecut în trafic.
  • Sunt special create de către un psiholog cu formare în psihologia cognitiv-comportamentală, cu o experienţă de 15 ani în dezvoltarea de programe educaţionale pentru adulţi şi copii. Este autoare de cursuri, audiobook-uri, ghiduri şi articole de specialitate şi mamă a 2 copii.
  • Este un minunat cadou pentru prietenii cu copii.

Prețul unui audiobook este 36 lei, iar livrarea prin curier este gratuită! Setul complet costă doar 300 lei! Comandă-le acum, apoi bucură-te împreună cu familia de rezultatele obținute. Pentru copilul tau trebuie sa devii un parinte premiant.

2018-11-18T16:48:36+00:00