Scutece textile » Lista cu magazinele de încredere de unde putem cumpăra cărți

Lista cu magazinele de încredere de unde putem cumpăra cărți

Când pornim la drum în meseria de părinte (ca de altfel în orice domeniu sau activitate) este esențial să ne autoeducăm și să ne instruim din sursele cele mai sigure, nu să facem lucrurile după ureche. Cititul este esențial, iar cărțile de puericultură și parenting de calitate sunt acum, din fericire, la îndemână.

De aceea m-am gândit că o listă cu magazinele online de unde am cumpărat eu cărți ar fi foarte utilă mamelor în căutare de literatură de specialitate la prețurile cele mai bune. Un magazin online cu prețuri foarte bune și stoc variat este LIBRIS.

Avantajul este transportul gratuit permanent, la orice comandă, indiferent de sumă. Așa că, dacă vrei să cumperi doar o carte, acesta este locul potrivit. Un magazin cu oferte speciale săptămanale este ELEFANT.

De aici am cumpărat o mulțime de cărți, urmărind promoțiile. Eu am cumpărat carți cu 50% reducere, sau, altă dată, la o comandă de 200 ron am avut un voucher de 50 ron reducere. Comenzile plasate sâmbăta și duminica au transportul gratuit. În plus, mai au și alte produse, nu doar cărți.

La OKIAN găsești seria best of parenting (o super-colecție de cărți bune), precum și multe cărți în limba engleză, în limba română, manuale școlare și altele (jocuri, cadouri). Transportul este gratuit la comenzi peste 120 lei. Manuale, articole de papetărie și o gamă variată de cărți din toate domeniile găsim și la BOOK CITY, un site care oferă transport gratuit pentru comenzi mai mari de 59 lei. ANDY SZEKELY îți propune produse educaționale care te vor ajuta să devii un mentor pentru copiii tăi sau pentru copiii din jurul tau!

Manifestul educației este o carte ce propune un set de soluții pentru creșterea unei generații de lideri. Eu îi urmăresc și blogul, și pagina de facebook, și seminariile de dezvoltare personala (de câte ori am ocazia). Alte genuri de cărţi mai găsiţi la Nemira (lichidare de stoc, reduceri de pana la 89%), Adevărul ShopPublicaBooks Express.

Lectură plăcută şi spor la cumpărat cărţi de calitate!

2018-11-18T16:46:06+00:00